Skip to content
Politică

Cristian Diaconescu, anunţ surpriză! Ce strategia va avea PMP pentru perioada următoare

Inquam Photos/Virgil Simonescu

Liderul PMP Cristian Diaconescu susţine că partidul pe care îl conduce nu va face nici o alianţă în perioada următoare şi nici nu va participa la vreun proiect de fuziune.

Întrebat la Iaşi, într-o conferinţă de presă, dacă PMP are în intenţie în perioada următoare să intre într-o alianţă cu un alt partid, Cristian Diaconescu a răspuns: ”Nu facem nici o alianţă şi nu participăm la nici un proiect de fuziune”.

Cât priveşte candidatura sa la alegerile prezidenţiale următoare, Diaconescu a spus că PMP i-a propus să intre în cursă. ”Partidul mi-a făcut onoarea şi a venit cu această propunere. Dar să ajungem acolo. Marea majoritate a partidelor probabil vor avea candidat la prezidenţiale, pentru că există diferenţe foarte mari de abordare, iar fiecare va încerca să rămână consecvent cu mesajul pe care îl va transmite. Vom avea după părerea mea foarte mulţi candidaţi.

Cine va intra în turul doi va depinde de alianţele ce se vor putea realiza. Mi se par destul de complicate acum aceste alianţe, sigur că vom vedea ce va fi peste doi-trei ani”, a mai afirmat Diaconescu.

Acesta a spus că este necesară îndeplinirea unor deziderate din partea arcului guvernamental. „Ceea ce îmi doresc este ca securitatea şi stabilitatea României, una dintre cele mai complicate zone de pe glob, să fie una bine susţinută de guvern, îmi doresc ca resursele financiare să meargă spre modernizarea României. Aici, guvernul are o responsabilitate maximă. Configurări sau reconfigurări politice fără atingerea acestor deziderate sunt simple exerciţii de imagine„, a mai spus Cristian Diaconescu.

Liderul PMP s-a aflat la Iaşi pentru a discuta cu reprezentanţii filialelor din zona de Nord Est a României.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *