Skip to content
Politică

Cristian Diaconescu: PMP va monitoriza programul de guvernare și va atrage, permanent, atenția asupra modului de implementare a PNRR

Inquam Photos / Cornel Putan

Președintele PMP, Cristian Diaconescu, salută votarea noului guvern Nicolae Ciucă și spune că va monitoriza implementarea PNRR și a altor reforme promise:

„PMP salută votarea în Parlament a noului Guvern, după multe luni de criză politică, ce a adus România intr-o situație catastrofala.

Acum, Cabinetul Ciucă, având o majoritate parlamentară confortabilă, are legitimitatea să repornească motoarele economiei și să redea romanilor speranța într-o viață mai bună.

De asemenea, actuala putere, în colaborare cu întreaga societate românească are șansa de introduce modificări esențiale în Constitutie, ca obiectiv central fiind reforma administrativă.

Partidul nostru va monitoriza programul de guvernare și va atrage, permanent, atenția asupra modului de implementare a PNRR, care trebuie să ghideze voința politică a tuturor partidelor, în perioada următoare”, a scris Cristian Diacconescu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *