Cristian Diaconescu, un nou candidat la prezidenţiale

Cristian Diaconescu
Sursa foto: facebook

Fostul ministru al Justiției și de Externe, Cristian Diaconescu, afirmă luni, într-un comunicat de presă că a înființat Asociația Platforma Independentă și că privește „cu seriozitate” posibilitatea candidaturii la alegerile prezidențiale.

„Am decis să mă implic activ, în plan civic, prin crearea Asociației „Platforma Independentă”, asociație care se adresează tuturor celor care nu mai vor să stea pe margine și să-i lase pe alții să decidă în locul lor. Am mobilizat în jurul meu o echipă de profesioniști, oameni care, la rândul lor, își doresc din tot sufletul o „Românie Respectată”, și care propun soluții concrete pentru adevăratele probleme ale României”, afirmă Cristian Diaconescu.

„În calitate de fost Ministru de Externe, fost Ministru de Justiție, parlamentar și Ambasador, am avut privilegiul de a înțelege în profunzime complexitatea și provocările cu care se confruntă România. Iar următorul pas firesc pentru mine va fi să îmi pun toată această expertiză la dispoziția românilor. Da, privesc cu seriozitate posibilitatea asumării responsabilității enorme pe care o presupune candidatura la Președinția României”, a adăugat acesta.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: