Skip to content
Politică

Cristian ”Gigel” Ghinea sau cum să influențezi votul la Congresul USRPLUS. Silviu Mănăstire: ”Oameni noi în politică și kilograme de lămâie”

Jurnalistul Silviu Mănăstire comentează în notă ironică ultimele dezvăluiri care arată cum încearcă fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, să influențeze votul la alegerile interne din USRPLUS, astfel încât să iasă câștigător amicul său Dan Barna.

”Ce faci, Gigele?! Aranjezi voturi cu ăia “nemulțumiți care nu au luat… ceva” și urmează să primească, să voteze și ei cu Barna. Să mănânce și gura lor ceva, să fie bine, să nu fie rău… Oameni noi în politică și kilograme de lămâie”, scrie Silviu Mănăstire pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

Într-o înregistrare a unei ședințe de partid,  fostul ministru Cristian Ghinea propune ca ”vedetele” USRPLUS să sune în teritoriu și să mobilizeze membrii la vot în favoarea lui Dan Barna. În primul tur de scrutin, Dacian Cioloș a avut cele mai multe voturi.

Cristian Ghinea: „Uitați-vă pe lista ălora care nu au votat și corectați voi, dacă aveți acces la hartă, corectați voi pe adresa de email. O să facem un call center cu vedete. Eu, Dan, Drulă, candidații la BN din lista noastră să sune șefi de filiale locale. Deci, acolo unde aveți cazuri de șef de filiale. Mi-a zis, de pildă, cineva de la Vaslui că un om pe care l-a sprijinit eu la locale acum avea o supărare că nu știu ce, nu a primit ceva, și el cu toată filiala au votat cu Darău. P-ăla o să-l sun eu mâine să-i zic – ce faci, Gigele? Da?

Cazuri de genul ăsta de oameni supărați sau care au fost reticenți să mobilizeze în primul tur, dați-ne numele lor, o scurtă descriere ce-i cu el și sunăm de la Dan, la nivelul ăsta de oameni cunoscuți să-i activăm”.

1 comentariu la “Cristian ”Gigel” Ghinea sau cum să influențezi votul la Congresul USRPLUS. Silviu Mănăstire: ”Oameni noi în politică și kilograme de lămâie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *