Skip to content
Politică

Cristian Hriţuc: Emanuel Ungureanu, un iresponsabil. Afirmaţiile lui pot provoca un rău imens

hrituc.ro

Analistul politic Cristian Hriţuc critică vehement afirmaţiile deputatului USR Emanuel Ungureanu conform cărora măştile de protecţie trimise de România în Republica Moldova au fost de proastă calitate, acestea putând provoca un rău imens.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu dovedește cât de iresponsabil este. Afirmațiile lui cu privire la faptul ca România a trimis in Republica Moldova măști de proastă calitate, ce au fost refuzate în țară, este de-a dreptul mincinoasă și poate provoca un rău imens”, a scris Hriţuc pe pagina sa de Facebook.

El consideră că afirmaţiile făcute de omul politic au avut drept unic scop apariţia sa la posturile de televiziune.

Tot efortul României făcut pentru ajutorarea basarabenilor se duce pe apa Sămbetei, presa rusă primește muniție pentru a denigra și totul doar pentru ca deputatul USR să se vadă la televizor. Un măscarici, un infatuat, care din prostie devine „idiot util” pentru Moscova. Cui o să îi mai pese că nimic nu este adevărat, cand autoritățile vor aduce dovezile? Nimanui. Moscova o să zâmbească si o să dea ordin Sputnikului să îl preia mai des pe deputatul Usr”, a mai scris Cristian Hriţuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *