Cristian Hriţuc: Se vorbeşte că Simion va primi din nouă interdicţie de intrare în R. Moldova

Hrițuc
Surrsa foto: hrituc.ro

Consultantul politic român, Cristian Hrițuc, afirmă că există şanse mari ca în perioada următoare liderul AUR, George Simion, să primească o nouă interdicţie de intrare în R. Moldova. 

Asta după ce interdicţia avută de Simion a expirat anul trecut.

„După ce am văzut vitejia lui Ciolacu, cum spune el pe surse că va cere autorităților moldovene să dezvăluie lucruri despre Simion, am început să mai sun și eu prietenii din Republica Moldova.
Pe surse, se vorbește că în perioada următoare, Simion va primi din nou interdicție de intrare în Republica Moldova. Interdicția pe care a avut-o a expirat anul trecut.
Ce m-a făcut însă să cred că informația are un grad mare de certitudine este declarația dată aseară de Lilian Carp, Președintele comisiei de securitate apărare națională și ordine publică, care în contextul discuțiilor pe marginea lui Simion și al jocului serviciilor rusești spune așa:
O să vedem cu ce se va termina această epopee, așa să spunem, de aur, din România”
Așadar, nu e exclus ca gestul lui Ciolacu să fie făcut tocmai pentru ca s-ar putea ca în perioada următoare să vedem un anunț la Chișinău privind prelungirea interdicției de intrare în Moldova a tovarășului Simion.
S-ar putea ca viteazul Ciolacu să aibă deja informația asta din surse oficiale și să fi făcut totul ca un joc.
Desigur, ipoteza că AUR rupe de la PSD și trebuie limitat rămâne valabilă. S-a prins și nea Marcel că socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasa și riscă ca AUR să fie înaintea PSD :))”, a scris Hriţuc pe pagina sa de Facebook.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL