Skip to content
Politică

Cristian Pîrvulescu aruncă bomba: ce ANUNȚ pregătește Liviu Dragnea

Inquam Photos

Analistul Cristian Pîrvulescu a precizat, pentru PSnews, că anunțul pe care-l pregătește Liviu Dragnea pentru duminică seara se referă la o eventuală candidatură a sa pentru funcția de președinte al României, în cazul în care rezultatul alegerilor de duminică va fi favorabil pentru PSD, iar referendumul va fi invalidat.

„Totul depinde de rezultate. Invalidarea referendumului și un rezultat favorabil pentru PSD la alegeri, evident, va duce la anunțarea disponibilității domnului Dragnea de a candida la președinție. Dacă toate lucrurile astea se împlinesc, domnul Dragnea va deveni, dintr-un candidat cu 8, 9 procente, un candidat care are 30-40 de procente intenție de vot. Se schimbă radical.

Dragnea este vital pentru baronii PSD, pentru că este singurul care poate demantela până la sfârșit sistemul de justiție și statul de drept. Le-a promis acest lucru și l-a realizat aproape total. Mai sunt câțiva pași esențiali pentru ei. Primarii, aleși local PSD, știu că dacă Dragnea nu reușește și este înfrânt, vor suferi și ei direct. Aici nu mai discutăm de chestiuni abstracte, ci de o frică permanentă pe care acești oameni o au”, a declarat Cristian Pîrvulescu pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *