Cristian Pistol a fost numit pentru un mandat de patru ani la conducerea CNAIR

Sursă foto: CNAIR
Sursă foto: CNAIR

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) l-a desemnat în funcția de director general al companiei pe Cristian Pistol pentru o perioadă de patru ani.

În conformitate cu prevederile art. 35, alin. (8) al Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 111/2016, ca urmare a finalizării procedurii de selecție, Consiliul de Administrație aprobă Raportul C.N.R. (nr. 17/194/10.07.2023) și numește în funcția de director general al CNAIR SA pe domnul Pistol Cristian Ovidiu Cătălin pentru o perioadă de patru ani, începând cu data de 19 iulie 2023 până la data de 19 iulie 2027.

La data încheierii noului contract de mandat, contractul de mandat nr. 92/25779/16.03/2023 (încheiat pe perioadă provizorie) își încetează aplicabilitatea„, se arată în hotărârea CA.

Cristian Ovidiu Cătălin Pistol se află la conducerea companiei de drumuri din septembrie 2021, când a înlocuit-o pe Mariana Ioniță. Anterior, el a ocupat funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului Florin Cîțu, scrie profit.ro.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: