Skip to content
Politică

Cristian Popescu Piedone “nu le fură copiilor Crăciunul”. Primarul Sectorului 5 nu renunță la iluminatul festiv

Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat miercuri, pe pagina sa de Facebook, că nu va renunța la ilumintul festiv anul acesta, întrucât nu vrea să le fure Crăciunul copiilor.

El a precizat însă că vor fi folosite ornamentele care deja există pe stoc, iar montarea acestora se va face în regie proprie.

Nu vom renunța la iluminatul festiv, pentru că reprezintă o bucurie pentru locuitorii din sector, în special pentru copii.

Nu-i putem priva de magia sărbătorilor pe locuitorii din Sectorul 5. Nu putem să le furăm copiilor Crăciunul. Vă pot spune că vom folosi luminițele și ornamentele pe care le avem deja pe stoc, iar montarea acestora se va realiza în regie proprie. Nu vom face nicio achiziție nouă anul acesta, ne vom descurca cu ce avem.

Este importantă atmosfera de sărbătoare, având în vedere că oamenii oricum trec printr-o perioadă grea din cauza pandemiei de COVID-19. Vom folosi ornamentele și luminițele atât în centru, dar și pe străduțele din cartiere. Vrem ca atmosfera de Crăciun să se simtă în tot Sectorul 5.”, a scris Piedone.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu anunţase că renunţă la luminițe tematice de Crăciun pentru că este ”mai zgârcit cu banul public”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *