Cristian Popescu Piedone, oficial candidat la Primăria Capitalei: Mi-a venit rândul

Sursa: Inquam Photos / George Călin

Cristian Popescu Piedone şi-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei. Primarul Sectorului 5 şi nu exclude o alianţă cu PSD-PNL.

Primarul Sectorului 5, care va candida  din partea Partidului Umanist Social Liberal, a afirma că este sigur că va ajunge în al doilea tur de sccrutin şi că nu este exclusă nici o posibilă alianţă.

Piedone spune că îl recomandă cei 30 de ani în administrație.

„Voi candida la Primăria Capitalei din partea Partidului Puterii Umaniste! Iar cine vrea să se alinieze lângă noi, să aibă o alianță cu noi, sunt deschis. Sunt și social, și liberal!Voi candida la Primăria Capitalei din partea PUSL. Ce n-au ei eu am! Am suportul electoratului. a firului de iarba. De acolo provin, dai in mine, dai in clasa sociala Mi-a venit rândul biologic, datorită experientei mele. Cei 30 de ani ani ai mei ma legiferează că am depus jurământ. Finala se joacă între mine și Nicușor Dan”, a spus Piedone.

Conform ultimului sondaj de opinie, primarul Sectorului 5 ar fi votat de 10% dintre bucureșteni la Primăria Capitalei.

36% dintre cei chestionaţi au declarat că ar vota cu Nicuşor Dan, dacă ar avea loc alegeri locale duminica următoare. Actualul primar este susţinut de alianţa USR – PMP – Forţa Dreptei. Pe locul doi în intenţia de vot, la distanţă de trei procente se află Gabriela Firea, iar candidatul vehiculat de liberali, Sebastian Burduja, este preferat de 8 %.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL