Skip to content
Politică

Cristian Preda, tranșant la adresa premierului Dăncilă: O marionetă agramată a corupţilor

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, duminică, referindu-se la declaraţiile Vioricăi Dăncilă care l-au vizat, că, întrucât îi ”separă şi dreptatea, şi abilitatea de a vorbi limba maternă”, nu pot avea nimic în comun. El afirmă că premierul este ”o marionetă agramată a corupţilor”.

”Viorica Dăncilă e iar pornită împotriva mea, fiindcă am criticat-o în PE. Zice că am un <comportament nefiresc>, fiindcă aş fi atacat România. Această marionetă agramată a corupţilor se identifică, deci, cu ţara şi mă îndeamnă să ignor <lucrurile care ne despart> şi să văd <lucrurile care ne unesc>”, a scris pe pagina sa de Facebook Cristian Preda.

" "

Acesta a ţinut să-i transmită şi un mesaj direct premierului Viorica Dăncilă.

”Vreau să-i transmit şi eu un lucru simplu: “doamna prim-ministru, întrucât ne separă şi dreptatea, şi abilitatea de a vorbi limba maternă, nu putem avea nimic în comun. De altfel, am hotărât să revin în ţară, tocmai văzând dezastrul pe care l-aţi produs. Voi face tot ce e omeneşte posibil pentru a vă îndepărta de la putere şi pentru ca neghiobii care îşi folosesc poziţiile de autoritate în interes propriu să nu mai decidă în numele României”, i-a transmis Preda Vioricăi Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă i-a criticat, sâmbătă, pe europarlamentarii care au susţinut adoptarea unei rezoluţii a Parlamentului European privind statul de drept din România. Ea a spus că înainte erau doar Monica Macovei şi Cristian Preda, dar acum au fost mai mulţi cu această atitudine.

" "

1 comentariu la “Cristian Preda, tranșant la adresa premierului Dăncilă: O marionetă agramată a corupţilor

  1. Un PULIFRICI, ales pe lsta PMP si acum vrea la USR sau PNL. Si mai e si profesor universitar. Vi-l mai amintiti cand la Neptun ii punea „coarne’ lui Nutzi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *