Skip to content
Puterea Știrilor Video

Cristian Terheș, candidat PSD la europarlamentare, la momentul adevărului: MOTIVELE pentru care a acceptat oferta partidului

Featured Video Play Icon

Cristian Terheș, candidat PSD la alegerile europarlamentare din 26 mai a fost cel mai recent invitat al ediției video „Puterea Știrilor”.

În cadrul ediției video, Terheș a vorbit, printre altele, și despre motivele ce l-au determinat să candideze la alegeri pe lista formațiunii politice condusă de Liviu Dragnea.

„A fost o înțelegere între PNȚCD și PSD pentru a susține această candidatură. A fost cumva o înțelegere între cele două partide pentru a mă sprijini pe mine pentru această poziție. De ce PSD? Adevărul este că în momentul de față, dacă stăm să ne uităm, chiar eu am fost de-alungul timpului critic cu anumite poziții publice ale unor reprezentanți ai PSD. Aș spune că regretul astăzi este că am ajuns ca singurul partid din politica românească care să vorbească despre drepturile omului, respectarea drepturilor și libertăților fundamnetale, să fie PSD.

Prin urmare, punând în balanță valorile fundamentale care au creat democrațiile vestice în care am trăit atâta timp și opiniile politice divergente pe care le poți avea pe anumite chestiuni, am spus că valorile respective sunt mai importante și dacă am această oportunitate de a merge în Parlamentul European, să susțin ca volrile respective să fie protejate în România, am să accept oferta respectivă”, a declarat Cristian Terheș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *