Skip to content
Puterea Știrilor Video

Cristian Terheș, unul dintre candidații PSD la alegerile europarlamentare: M-au contactat primari din PNL să îmi spună că sunt de acord cu tot ceea ce spun

Featured Video Play Icon

Cristian Terheș, unul dintre candidații PSD la alegerile europarlamentare din 26 mai, a fost invitat luni la Puterea Știrilor, unde a vorbit, printre altele, și despre cum ar trebui, în viziunea sa, o fie o colaborare între partide pe anumite teme.

Terheș a dezvăluit în cadrul ediției video că a fost contactat de câțiva primari liberali care s-au declarat a fi de acord cu probleme pe care acesta le lansează în spațiul public.

M-au contactat primari din PNL. Au spus: <<domnule, te-am văzut în decursul timpului, ți-am văzut pozițiile publice. Și noi suntem de acord cu ceea ce spui>>. Toată această presiune care există pe primari, consilieri, nu e favorabilă nici oamenilor din PNL pentru că oamenii nu mai pot semna documente. De ani de zile nu s-au semnat documente de frică. Și au spus: <<uite, vrem și noi…cum e în Transilvania, pe acolo, știți ce avem>>. Discutând cu primarii PNL despre problemele pe care le-au, mi-am dat seama că sunt exact aceleași probleme ca și cele ale primarilor PSD.

De ce nu putem să ne așezăm toți la masă și să spunem: Domnule, sunt probleme cu străzile. sunt atâtea localități fără un dispensar, fără doctor. Contează că primarul e de la PNL sau de la PSD? Oare oamenii ăia care suferă nu sunt toți români? În loc să discutăm despre ceea ce ne desparte, hai să discutăm cum putem vorbi despre ceea ce ne apropie și aceste puncte comune pe care le avem să facem ceva împreună”, a declarat Terheș la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *