Skip to content
Politică Societate

Cristian Tudor Popescu a citit o scrisoare şocantă pe care a primit-o înainte de turul II al alegerilor prezidenţiale 2019

pressone.ro

Cristian Tudor Popescu a citit o scrisoare emoţionantă pe care a primit-o de la un român aflat în Diaspora, înainte de turul II al alegerilor prezidenţiale, relatează b1.ro.

În respectiva epistolă, omul aflat, probabil, la muncă în străinătate şi-a arătat dezamăgirea faţă de procentul scăzut al tinerilor care au votat în primul tur.

O să vă citesc ceva, nu mai spun nimic. Am primit, pe contul meu de Facebook, o scrisoare de la un om din diaspora. Pe care aş vrea să v-o citesc:

«Merg la culcare într-o ţară care nu e a mea, într-o casă care nu e a mea, departe de mama mea şi de voi. Am votat ieri pentru noi toţi, dar voi nu aţi vrut. Noi am vrut. Acum, noi rămânem aici şi voi acolo. Cine-i fericit? Un popor care îşi merită soarta. Tineri care nu ies la vot, bătrâni care vă hotărăsc viitorul. Nu aţi înţeles nimic. Turul II nu era pentru votul preşedintelui. Aveam preşedinte. Votul era pentru altceva. Noapte bună, România! Îmi pare rău că nu te-am putut ajuta. Am încercat, am luptat, dar încă nu te-ai trezit, iar eu am obosit să te mai trezesc. Te sărut, din diaspora.»

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *