Skip to content
Politică

Cristian Tudor Popescu atrage atenția asupra unei probleme pe care o are Dragnea: „Nu este mică”

Într-o intervenție telefonică avută în emisiunea „Jurnal de seară”, moderată de jurnalistul Cosmin Prelipceanu, la postul de televiziune Digi24, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat situația votului pentru interimatul Partidului Social Democrat.

Astfel, în contextul în care jurnalistul a argumentat de ce este de părere că Liviu Dragnea va ieși câștigător din competiția cu Rovana Plumb pentru șefia PSD-ului, Popescu evidențiază o problemă pe care pare să o aibă Liviu Dragnea și despre care atrage atenția că „nu este mică”.

Citește și: Cristian Tudor Popescu face previziuni pentru PSD. Cine va câștiga șefia partidului și ce pericole îl pândesc pe Ponta: „Se produce un scurtcircuit la…”

O singura problemă are domnul Dragnea. Nu este mica. Este un fel de solutie Blaga pentru PSD. E un executiv de partid foarte bun, in schimb la reprezentare e supus. În relatia cu masele, nu isi exercită o carisma electorala. Și, de asemenea in plan extern. Nu stiu daca stie limba engleza mai mult decat domul Blaga.”, a subliniat Cristian Tudor Popescu,marți seara, la Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *