Skip to content
Politică

Cristian Tudor Popescu dă verdictul dacă Băsescu va candida la Primărie

Prezent, vineri seară în platoul emisiunii moderate de Cosmin Prelipceanu la postul Digi24, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a făcut o serie de caracterizări edilului suspendat al Bucureștiului, Sorin Oprescu, precum și fostului președinte Traian Băsescu. Jurnalistul a comentat starea de sănătate a lui Oprescu și a exprimat că Traian Băsescu ar fi gata oricând să îi ia locul la Primărie în urma alegerilor din 2016.

Referitor la faptul dacă l-ar vota pe Traian Băsescu, CTP a declarat: „Sigur ca da, ar putea fi o bătălie foarte interesanta intre domnul Băsescu si domnul Oprescu. Doi fosti primari care ar putea fi alesi din nou. Nu m-ar mira de loc sa fie ales domnul Basescu. Cat a trecut de cand domnul Basescu nu mai este presedinte? Memoria la romani este cat a unui a caras auriu. (…) In 3 secunde uita durerea de la primul zid si pe urma se intoarce si se loveste din nou. (…) S-au uitat deja toate magariile, escrocheriile, Mihaileanu. Vine din nou la Primaria Capitalei cu casa din Mihaileanu, ca melcul in spinare. Se uita usor la noi.”, a mai exprimat jurnalistul criticând faptul că electoratul român nu își pedepsește aleșii care nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor.

Cristian Tudor Popescu a discutat și despre viitorul PMP: „Interesant, evolueaza domnul Basescu, la 63-64 de ani, dansul evolueaza (…). Nu-l intereseaza foarte mult si acest partid nu poate face mare lucru in alegeri. (…) Doamnna Udrea a fost locomotiva adevarata a dlui Basescu. Nu poate sa faca ce a facut doamna Udrea. N-a spus domnul Băsescu ca invata de la dansa? Era consiliera. Nu poate fi la nivelul doamnei Udrea. (…) Eu tin minte pentru ca memoria mea e o lada de gunoi. Tin minte tot, dar oamenii nu tin minte. Nici cand Victor Ponta a spus (…) daca un premier e urmarit penal, trebuie sa-si dea demisia din functie.
De unul singur, Băsescu poate face ceva la locale.”, a conchis jurnalistul.

1 comentariu la “Cristian Tudor Popescu dă verdictul dacă Băsescu va candida la Primărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *