Skip to content
Societate

Cristian Tudor Popescu, dur cu Vlad Voiculescu: „Ce înseamnă că nu e diamant, dar nu avem altul? Înseamnă că e prost, dar e al nostru”

pressone.ro

Cristian Tudor Popescu a comentat drama petrecută luni la Spitalul Victor Babeș din Capitală, în urma căreia au murit trei pacienți. Dar gazetarul surprinde: spune că nu este un episod tragic, „întrucât că nu e primul de acest fel, ci vine după cele petrecute la Piatra Neamț, la Balș și mai recent la Spitalul Foișor„.

„Nu poate fi așa din pricina acestei serii care duce la ceva ce numeam cu mai bine de 20 de ani disoluția autorității. Ceea ce e groaznic e că astăzi nu pot să folosesc alte cuvinte după 20 și ceva de ani decât aceleași, disoluția autorității”, a spus Cristian Tudor Popescu la postul Digi24.

CTP vrea identificarea vinovaţilor

„Spunea premierul Cîțu, a ieșit la 23 să ne spună că ancheta va stabili cine sunt vinovații și ei vor plăti. Da, domnul Cîțu, vor plăti cum plătesc și cei din cazul Foișor? Acolo cine plătește, avem vreun vinovat? Nimeni. De ce? Din pricina îmbârligării cozilor partidelor din Coaliție, care nu cedează niciunul. 

Îl avem pe Voiculescu, care nu e diamant, spune domnul Barna, dar e prost. Adică ce înseamnă că nu e diamant, dar nu avem altul mai bun? Înseamnă că e prost, dar e prostul nostru. Și nu permitem, pentru că noi suntem USR-Plus și nu permitem să-l dați jos. Este și ilogic ce a spus domnul Barna, e profund ilogic. A spus că deși nu e diamant domnul Voiculescu, noi nu avem altă soluție mai bună. Care noi?”, a întrebat, retoric, Cristian Tudor Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *