Skip to content
Politică

Cristian Tudor Popescu îi răspunde extrem de dur lui Iohannis: „Nu știu ce e mai rău, prostie sau diversiune la nivelul Președinției”

Klaus Iohannis a oferit un ultimatum protestatarilor ca pana la miezul nopții să își prezinte revendicările și să își desemneze reprezentanții în vederea consultărilor la Palatul Cotroceni.

Într-o intervenție telefonică pentru Digi24, jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) a criticat faptul că președintele nu coboară în stradă să ia în mod nemijlocit contact cu cerințele societății civile și cere „delegați” ai celor din stradă. CTP utilizează cuvinte dure pentru a eticheta cerința lui Iohannis, văzând în gestul șefului statului „prostie sau diversiune la nivelul Președinției.”

 „Să-i numesc ultimatumul prostiei? Altă justificare nu e decât cea de încercare de divizare a manifestanților, o diversiune. Ori e o prostie, ori e o diversiune. Cum să faci așa ceva? Să le pui „sula-n coastă”? Să îi obligi pe oameni să producă reprezentanți? Să reduci toți oamenii din stradă la 5-10-15 care să vină în fotoliile alea luxoase? Dacă vrea să ia contact cu ce vrea strada, să meargă la Universitate, să meargă în alte orașe, nu să cheme la Cotroceni. Nu știu ce e mai rău, prostie sau diversiune la nivelul Președinției.”, a spus jurnalistului.

Tudor Popescu avertizează asupra faptului că ar putea apărea certuri și disensiuni între liderii protestatarilor: „Cel mai grav e că pot apărea facțiuni, să înceapă să se certe… ar fi o imensă prostie. Natura acestei mișcări este „Cu toții, împreună!”. Mai am o soluție: domnul Iohannis să îi primească pe toți la Cotroceni, să vină zeci de mii acolo. Înclin spre prostie, nu spre diversiune”, a conchis ironic Cristian Tudor Popescu.

2 comentarii la “Cristian Tudor Popescu îi răspunde extrem de dur lui Iohannis: „Nu știu ce e mai rău, prostie sau diversiune la nivelul Președinției”

  1. Bre fosila comunista, nu ai obosit sa tot poluezi spatiul public? Impreuna cu cealalta fosila comunista, tov. Cristoiu, v-ati impartit spatiul TV (si nu numai): unul pe dreapta, astalaltul pe stanga: asa au primit ordin, ca sa stie si acoperitii din presa ce sa cuvante:)))….Bre, lasa-ti-ne! Apucati-va serios de scris, dar nu mai poluati spatiul public….si intr-un final, istoria va spune daca ati reprezentant ceva din punctul de vedere al culturii sau ati fost doar niste gainari!!!

  2. … Ori e o prostie, ori e o diversiune. …
    Va respect parerea, domnule C.T.P., dar eu am alta. E SI prostie Si diversiune. Si mai e ceva. Ura ! Acea ura pe care o vedem cu totii inclestata pe fata presedintelui la fiecare iesire publica, mascata uneori intr-un mod stangaci de acel zambet fals. De unde o izvora, inca nu am realizat .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *