Skip to content
Politică

Cristian Tudor Popescu îl urzică pe Oprea: Se va vedea dimensiunea acestei imposturi!

Invitat, vineri seară în emisiunea moderată de Cosmin Prelipceanu la Digi24, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a oferit mai multe opinii personale cu privire la situația actuală a premierului Victor Ponta care este urmărit penal în dosarul Turceni-Rovinari

CTP a fost întrebat de ce crede că și-a dat demisia Victor Ponta din fosta poziție de președinte al PSD. Jurnalistul crede că acest gest a fost unul programatic: „Si-a dat-o ca sa fie chemat inapoi.”

„Domnul Ponta e respectuos, el respecta tradițiile din PSD.”, a mai opinat ironic Tudor Popescu. Jurnalistul l-a comparat pe actualul premier chiar cu fostul dictator Nicolae Ceausescu și a criticat modul în care Ponta l-a acuzat pe Jean Uncheşelu, procurorul DNA care îl anchetează: „Cum te simti cand nu te mai sustine nimeni? Stai singur si zbieri tipi la procurori, incerci sa ataci in stanga si in dreapta. De fapt, iti distrugi cariera politică. Nu se va mai putea intoarce dupa ce se afunda atat de mult.”

De asemenea Cristian Tudor Popescu a opinat ca: „Liviu Dragnea il vrea plecat pe Victor Ponta maine.” El a vorbit  si despre intelegerea dintre Liviu Dragnea si Gabriel Oprea.

Jurnalistul a oferit și o serie de păreri personale despre vicepremierul Gabriel Oprea și a avertizat asupra pericolului care va paște România dacă generalul va deveni premier:

„Domnul Oprea este fostul sef al mafiei personale a lui Adrian Nastase, potrivit domnului Traian Basescu. Domnul Oprea este amicul lui Hayssam (…) Un om despre care ati auzit si dumneavoastra in legătură cu plagiatul, cu doctoratele conduse de acest om, in legatura cu o impostura mai mare decat a lui Victor Ponta. Sa nu uitam (…). Este general cu 3 stele. Mai lipseste gradul de maresal pentru domnul Oprea. Este profesor emeritus, magnificus (…) la nu stiu cate universitati de politie. Se va vedea dupa parerea mea in clipa in care va ajunge premier dimensiunea acestei imposturi. Domnul Oprea s-a strecurat, a avut noroc mereu (…) a facut chiar o performanta mult mai buna decat Dan Voiculescu si PUR in a scoate voturi din nimic, din piatra seacă. Daca va ajunge premier (…) va vedea toata lumea dimensiunile acestui carton.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *