Skip to content
Politică

Cristian Tudor Popescu: „Puterea actuală vrea asasinarea profesională a Laurei Codruta Kovesi”

Puterea politică actuală vrea „asasinarea profesională” a Laurei Codruța Kovesi, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu, la Digi24, despre informația serii: fosta şefă a DNA a anunțat că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie în ziua în care trebuia să fie la Bruxelles pentru susținerea interviului pentru funcţia de procuror-şef european. „E un dosar fantasmagoric”, a subliniat jurnalistul.

Am întrebat-o pe doamna Kovesi în direct, acum vreo doi ani, într-un interviu, dacă se teme pentru viața ei în exercitarea funcției și mi-a răspuns că nu. Iar eu i-am replicat că eu m-aș teme. Ce vedem acum este un act de terorism profesional la adresa doamnei Kovesi. Ca să nu spun de asasinat profesional. Nu de acum, de mult, se încearcă, după ce s-a reușit înlăturarea din fruntea DNA, se încearcă împiedicarea ei să-și mai exercite meseria. Fie în România, fie la Bruxelles”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Jurnalul de seară, de la Digi24.

Laura Codruța Kovesi a spus, la Digi24, că citarea ar putea avea legătură cu aducerea în țară după condamnare a lui Nicolae Popa.

Ce n-au reușit Tudorel Toader prin scrisoarea către miniștri, precum și trimișii PSD la Bruxelles cu denunțurile, cu pârele cu 18 dosare, cei care în clipa de față se află la putere, această haită de rechini care conduce România, au ajuns la concluzia că nu e de ajuns și au recurs la acest procedeu care și pentru un oligofren, există și oligofreni în România, până și pentru o astfel de persoană este evident, așa cum a spus și doamna Kovesi, este un dosar fantasmagoric. Poliția Română a spus foarte clar: noi ne-am ocupat de transprt, de plată, nu DNA, în legătura cu condamnatul Popa. Evident că nu va fi niciun fel de urmare. Doamna kovesi nu va putea fi condamnată în acest dosar decât dacă Româania va redeveni o țară aidoma anilor 80. Atunci s-ar putea”, a adăugat jurnalistul.

În legătură cu Bruxelles, eu refuz să cred că vor lua în considare așa ceva. E o acțiune disperată. E pe față, nu mai au nicio jenă. Îi trimiți ofierul de poliție seara, când se pregătește să plece la Bruxelles. Doamna Kovesi poate să spună lucrurile astea absolut imparabile în legătură cu dosarul respectiv. Nu cred că asta va influența decizia comisiei care îi va da această funcție. Ce vă spuneam săptămâna trecută, acești inși sunt în stare de orice. De orice! Iată acest gest de terorism profesional la adresa doamnei Kovesi”, a subliniat Cristian Tudor Popescu.

Am văzut ieri același procedeu aplicat guvernatorului BNR. Ca și Kovesi a fost chemat la Parlament de către individul acela, Zamfir, nu pentru a se afla vreun adevăr, nu pentru a înțelege lucruri, ci doar pentru un exercițiu de putere, de discreditare”, a mai spus jurnalistul.

 

2 comentarii la “Cristian Tudor Popescu: „Puterea actuală vrea asasinarea profesională a Laurei Codruta Kovesi”

  1. Doamne oare cit ii mai rabda dumnezeu pe acesti nemernici,analfabeti si persoane fara scrupule care ne conduc in momentul de fata,vai de noi in ce hal am ajuns.

  2. Marele „profesionist” CTP dixit (dickshit)! Profesionist în manipulare prin lătrat. Ham-ham! E pe bani lătratul, sau pe „scheleții” din dulap? Nasol când te prind serviciile la înghesuială și trebuie să execuți „întocmai și la timp” ordinul de zi pe unitate! 😁😁😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *