Skip to content
Juridic

Cristian Tudor Popescu: „Laura Codruţa Kovesi va ajunge la închisoare!”

Laura Codruţa Kovesi va ajunge la închisoare! Asta susţine ziaristul Cristian Tudor Popescu, care arată că secţia specială o ia progresiv cu dosarele pentru a îşi atinge acest obiectiv.

„S-ar putea să n-o mai vedem pe doamna Kovesi, să nu mai iasă de acolo, de la Secția specială pentru investigarea magistraților. Obiectivul este ca fosta șefă a DNA să fie arestată, dar deocamdată Secția nu-și asumă asta, o iau progresiv”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

„Idealul, funcția-obiectiv este, minunat ar fi, pentru Secție, pentru Gestapo și pentru PSD-ALDE, ca Doamna să fie arestată, ăsta ar fi idealul. Deocamdată, încă nu și-au asumat, ați văzut că au luat-o progresiv. Încă nu-și asumă arestarea Secția”, a întărit jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu a arătat că şi faptul că a fost ţinută 7 ore, joi, la secţia specială de anchetare a magistraţilor este un pas din obiectul de distruge imaginea şefei DNA deoarece se introduce mesajul că aceasta are multe explicaţii de dat privind faptele sale.

„În cazul de față, mesajul era chiar numărul de ore. Important era ca lumea să știe că a fost ținută șapte ore. A fost ținută 7 ore? Păi asta înseamnă că e o problemă, domnule! Înțelegeți? Timpul este o idee manipulatorie veche, de pe vremea Securității, din anii 50. Securitatea spunea: dacă ați ajuns la noi, sigur ați făcut ceva! La noi n-ajunge nimeni degeaba! Acest sentiment vrea să-l transmită Secția în clipa de față: Domnule, au ținut-o 7 ore! Îți dai seama, câte păcate are! Acesta este mesajul”, a susţinut Popescu.

Laura Codruţa Kovesi a fost pusă, joi, sub control judiciar. La plecarea de la secţia specială, fosta şefă DNA a arătat că procurorul i-a interzis să facă declaraţii publice despre dosar sau audierile la care a luat parte, relatează b1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *