Cristian Vasilcoiu, despre drepturile românilor la pensie: „Guvernul a aprobat astăzi proiectul”

Sursa foto: Cristian Vasilcoiu

Cristian Vasilcoiu, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, a anunțat joi că Guvernul a aprobat un proiect de lege referitor la drepturile de pensie ale lucrătorilor români și americani care lucrează pe teritoriul celuilalt stat.

Potrivit proiectului, drepturile de pensie vor fi acordate în baza noilor dispoziții incluse în Acordul în domeniul securității sociale între România și Statele Unite ale Americii.

„Guvernul a aprobat astăzi proiectul de Lege de ratificare a Acordului în domeniul securității sociale între România și Statele Unite ale Americii. Drepturile de pensie vor fi asigurate reciproc.

Drepturile de pensie ale lucrătorilor români şi americani care lucrează pe teritoriul celuilalt stat vor fi acordate în baza noilor dispoziții incluse în Acordul în domeniul securității sociale între România și Statele Unite ale Americii”, a anunțat Vasilcoiu.

Ce prevede decizia

Drepturile de pensie ale lucrătorilor români şi americani care lucrează pe teritoriul celuilalt stat vor fi acordate în baza noilor dispoziții incluse în Acordul în domeniul securității sociale între România și Statele Unite ale Americii.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: