Cristian Vasilcoiu: Mergeți acasă, nu vă mai suportă nimeni!

Sursa foto: Cristian Vasilcoiu

Cristian Vasilcoiu, Secretar de Stat la Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, a lansat un atac la adresa primarilor în funcție ai sectoarelor 1 și 2 din București, acuzându-i de incompetență și ipocrizie. Vasilcoiu susține că primarii în funcție au avut toate pârghiile necesare pentru a asigura o desfășurare corectă a procesului electoral, dar că, în ciuda acestui fapt, întârzierea și aglomerația din secțiile de votare le sunt imputabile.

„Nu am scris nimic până acum, dar nu mai pot cu țațele astea de primari încă în funcție de la sectoarele 1 și 2, acești șoșoci vopsiți în salvatori!
Ca primari încă în funcție ați pus la dispoziție spațiile, ați propus președinții de secții de votare, ați avut reprezentanți în secții, așadar întârzierea și aglomerația sunt imputabile doar vouă!
Și nimeni dintre ai voștri nu a sesizat nicio neregulă în ziua votului!
V-ați trezit, când ați pierdut, că s-ar fi furat, când nimeni nu a lămurit încă ce căutau Clotilde și ai ei în anul 2020 (!!!!) prin sacii cu voturi!
Iar Stâlpișor ăsta de la 2 e hoțul ăla care mi-a furat mie locul de parcare dinainte plătit pe tot anul și a cărui primărie nici măcar nu mi-a returnat niciodată banii pe locul plătit, dar luat cu japca! Că tot vorbim de hoți!
Hoții strigă primii hoțul!
P.S.: mai acum câteva zile mi-a distrus toată parcarea din zonă pentru operațiunea borduriada!
Ghiciți ce, parcarea a rămas șantier, muncitorii de la ADP au abandonat lucrarea după ce a pierdut Stâlpișor alegerile!
Mergeți acasă, nu vă mai suportă nimeni, de aia nu v-a votat lumea și de aia ați pierdut! Circarilor”! a scris pe pagina lui de Facebook, Cristian Vasilcoiu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: