Cristian Vasilcoiu (Ministerul Muncii): Cei care au scris PNRR au vrut cu intenţie să lovească în pensionari

Sursa foto: Cristian Vasilcoiu

Cristian Vasilcoiu, secretar de stat în Ministerul Muncii, îi acuză pe cei care au scris Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) de cinism, pentru că au vrut cu intenţie să lovească în pensionari, nefiind electoratul lor. 

El afirmă totodată că Ministerul Muncii a reușit să renegocieze cu reprezentanții Comisiei Europene, pe baza studiilor Băncii Mondiale, astfel încât de la 1 ianuarie 2024 punctul de pensie să ajungă la 2.031 lei.

„Acesta a fost nivelul de cinism: PNRR a fost scris de unii de Dreapta care au vrut, cu intenție, să lovească în pensionari, pentru simplul motiv că îi consideră votanți clasici de stânga! Ministerul Muncii a reușit, în ultimii ani, să renegocieze cu reprezentanții Comisiei Europene, pe baza studiilor Băncii Mondiale, astfel încât de la 1 ianuarie 2024 punctul de pensie să ajungă la 2.031 lei, față de 917 lei, cât era în 2017, când am ajuns eu prima dată la Muncă! Și urmează alte creșteri în toamna anului viitor, pentru eliminarea inechităților!”, a scris Vasilcoiu pe pagina sa de Facebook.

Secretarul de stat în Ministerul Muncii spune că aceiaşi oameni dau dovadă acum de cinism, criticând Legea Pensiilor:

„Acum, cei care au scris PNRR critică proiectul de lege votat azi în Parlament (construit pe baza Legii 127/2019) cu același CINISM! Atât pot ei!”.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: