Skip to content
Politică

Cristiana Anghel, blesteme la adresa lui Boc: Criminal ordinar!

adevarul.ro

După ce Emil Boc, primarul Clujului, a declarat că se opune pensiilor speciale, senatoarea Cristiana Anghel, de la ALDE, a reacționat la afirmațiile fostului premier.

Senatoarea a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care l-a blestemat pe Emil Boc și l-a numit „criminal ordinar”:

Blestemat sa fii in veci de veci. Sa nu ai liniste si pace nici pe pamant nici in cer. Stii cati oameni s-au sinucis din cauza ta, criminal ordinar?! Stii cati au murit de suparare?! Stii cati au murit din cauza inchiderii spitalelor?! Sufletele lor sa te bantuie si ziua si noaptea! Stii cati copii au ramas fara paine pe masa doar pentru ca ai dat tu oamenii afara din serviciu?! Atunci au plecat romanii din tara, slugi pe meleaguri straine, vai de sufletul lor. Tu, cu PDL-ul tau si cu Basescu ati distrus o natie, nu numai tara. Ati taiat ca sa aveti ce fura ca-n codru. Daca traiam intr-o tara normala tu nu ai fi ajuns niciodata premier. Coasa era de ajuns pentru tine. Sau, la ora actuala, ti-ar fi putrezit oasele la ocna, jigodie penala!”, a scris Cristiana Anghel pe Facebook.

 

1 comentariu la “Cristiana Anghel, blesteme la adresa lui Boc: Criminal ordinar!

  1. Total de acord cu d-na senator. Nemernicul asta de Boc a bagat Romania in sant iar acum scoate din nou ratul, cu nerusinare, ca simte apropierea alegerilor si vrea sa apuce din nou ciolanul. Un caine de pripas!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *