Skip to content
Sport

Cristiano Ronaldo a scăzut valoarea de piaţă a Coca Cola printr-un singur gest: Beţi apă

Valoarea de piață a companiei Coca Cola a scăzut cu circa patru miliarde de dolari, după ce Cristiano Ronaldo a îndepărat două sticle de suc puse în fața sa, la conferința de presă de luni, și a îndemnat: „Beți apă!”. Fotbalistul, însă, a făcut în trecut reclamă la Coca Cola și la Pepsi. Iar Coca Cola e unul dintre sponsorii Campionatului European de Fotbal.

Valoarea de piață a Coca Cola a scăzut după un gest făcut de Cristiano Ronaldo

Ronaldo a participat, luni, la conferința de presă înainte de meciul Ungaria – Portugalia. El s-a așezat și, când a văzut că în fața lui au fost puse două sticle de Coca Cola, le-a mutat într-o partem, scrie b1.ro.

A ridicat apoi ostentativ o sticlă de apă și a spus: „Beți apă!”.

Valoarea Coca Cola a scăzut cu 4 miliarde de dolari după ce Cristiano Ronaldo a îndepărtat două sticle de suc la o conferință și a îndemnat oamenii să bea apă.

Momentul a devenit viral în online.

Aproape imediat după acest gest, acțiunile Coca Cola au scăzut de la 56,10 la 55,22 dolari. Asta înseamnă că valoarea companiei a scăzut de la 242 miliarde la 238 miliarde de dolari, notează Marca.

În meciul disputat marți, Portugalia a învins Ungaria cu scorul de 3 – 0. Toate golurile au fost marcate în ultimele minute ale partidei – Raphael Guerreiro (84) şi Cristiano Ronaldo (87 – penalty, 90+2).

Ronaldo a ajuns la 11 goluri la turneele finale EURO și la 106 goluri în 176 de selecţii la naţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *