Skip to content
Sport

Cristiano Ronaldo şi colegii de la Juventus, petrecere cu femei după înfrângerea cu Atletico din Liga Campionilor

Fotbaliştii echipei Juventus Torino, printre care şi vedeta Cristiano Ronaldo, au participat la o petrecere monstru cu peste 60 de femei, multe fotomodele. Şi petrecerea a fost dată la câteva zile de la înfrângerea suferită în faţa celor de la Atletico Madrid în Liga Campionilor.

”La mai puțin de o săptămână după înfrângerea cu Atletico, jucătorii lui Juventus nu au părut prea deranjați de rezultat. Aceștia au organizat o petrecere la hotelul Majestic din Torino: aproape 60 de femei au fost invitate la petrecere, majoritatea influenceri și modele, venite din toată Italia. După cum se poate vedea din poveștile apărute pe Instagram-ul acestora, ele au ajuns la Torino fără un motiv anume. Toate și-au petrecut seara la același hotel și nu au mai postat nimic pe conturile de socializare de la un anumit moment al serii. În afară de Barzagli și Bernardeschi, toți jucătorii lui Juventus au fost prezenți, inclusiv Cristiano Ronaldo”, a scris Fabrizio Corona, ziaristul care a anunțat primul știrea, citat de fanatik.ro.

Antrenorul Massimiliano Allegri a lăsat să se înţeleagă că totul este adevărat: „Eu sunt un manager de fotbal, nu un paznic. Au mers și cred că a fost foarte bine că au făcut-o pentru că s-a schimbat mult atmosfera după. Băieții sunt responsabili și știu ce au de făcut”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *