Skip to content
Sport

Cristina Neagu se retrage temporar din naționala de handal: De la anul voi continua să joc la națională, vreau să merg la Jocurile Olimpice

foto: facebook CSM Bucuresti

Naționala de handbal feminin a României s-a calificat, miercuri, la Campionatul Mondial, iar o altă veste care a ținut capul de afiș a fost retragerea Cristinei Neagu.

Fie ea și temporară, retragerea va obliga prima reprezentativă să-și revizuiască planurile în lipsa celei mai bune jucătoare, notează hotnews.ro.

„Vine o pauză pentru mine. Cel mai probabil, nu o să joc la națională în 2021. Sper să am mai multă energie la anul, să fiu mai motivată. Am acumulat oboseală fizică, psihică, am avut accidentări și cred că e un moment bun să mă odihnesc, apoi să revin cu dorințe noi. De la anul voi continua să joc la națională, vreau să merg la Jocurile Olimpice. Sunt calificări pentru Euro de la anul, e Campionatul Mondial. Fetele vor învăța să joace și fară mine. Nu vorbim de o retragere definitivă, e ceva temporar. E doar o pauză, am nevoie să-mi încarc bateriile. Dacă o să fiu sănatoasă, cu siguranță mă voi întoarce și la națională. Dacă ne calificam la Tokyo, era posibil să vorbim de retragere definitivă.  Parcă vreau o alta ieșire din handbal. La Paris, în 2024, deja o să am 36 de ani. Dar, mai e mult până acolo„, a declarat Cristina Neagu, la revenirea din Macedonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *