Skip to content
" "
Politică Video

Cristina Pocora estimează șansele unei suspendari a lui Iohannis: Tăriceanu are de dat nişte explicaţii! EXCLUSIV (VIDEO)

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 3, Cristina Pocora, a participat la cea mai recentă ediţie a interviurilor video PSnews.ro.

Solicitată să estimeze şansele unei suspendari a lui Klaus Iohannis din funcţia de preşedinte al României înainte de alegerile parlamentare din această toamnă, Cristina Pocora i-a criticat pe parlamentarii care s-au dovedit cei mai vocali partizani ai unei asemenea idei: fostul premier Victor Ponta, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi co-preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu.

Cristina Negrilă:  Am înțeles. Vom aborda un alt subiect acum. Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat recent că Liviu Dragnea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu au în plan o eventual suspendare a președintelui României Klaus Iohannis înainte de alegerile parlamentare din toamnă. Cum vedeți aceste declarații, ar fi posibil un astfel de scenariu?

Cristina Pocora: Păi în România asta în care vedem că președintele PSD este o persoană condamnată definitiv de o instanță judecătorească, în care secretarul general al aceluiași partid PSD este o persoană condamnată definitiv, și sunt în funcție. Conduc aceste partide, negociază la nivel politic, fac și desfac lucuri în țara asta, oameni condamnați definitiv, Vedem în același timp că aceiași oameni doresc să îl schimbe pe al treilea om în stat, președintele Camerei Deputaților, pe domul Zgonea,  că ar fi o lumină  domnul Zgonea, nu am o problemă, pentru că am văzut de multe ori că domnul Zgonea nu și-a făcut treaba conform atribuțiilor, dar doresc să îl schimbe pe Zgonea cu un alt suspect, domnul Ponta, și ne amintim din faptele de vitejie ale domnului Ponta când am trecut cu toții prin ceea ce s-a numit ”Marțea Neagră”, când s-a dorit schimbarea multor legi și a Codului Penal. Ba mai mult, la Senat avem al doilea om în stat, Călin Popescu Tăriceanu, care are de dat niște explicații și vedem că are un discurs foarte vehement împotriva justiției, chiar îl auzeam într-o dezbatere televizată și m-am mirat foarte tare pe candidatul domnului Tăriceanu la Primăria Generală, spunând că anticorupția ucide. Ori, să mă ierte Dumnezeu, chiar avem nevoie să stârpim corupția în țara asta. Și în acest context, în care astfel de oameni conduc instituții importante în statul român, și cunoscându-le obiceiurile, în mod clar spui că ăsta e următorul pas, pentru că ei dau astfel de semnale, spun astfel de lucruri, circulă pe surse, cum spuneți și dumneavoastră, deci trebuie să împiedicăm PSD-ul și 5 iunie este un moment important să împiedicăm PSD-ul să pună mâna pe toate instituțiile din acest stat, pentru că ținta lor este oprirea justiției, oprirea acțiunilor justiției, și un control total să continue afacerile, pentru că Hexi Pharma  și toate lucruile astea nu sunt de ieri de azi, nu sunt de 6 luni, nu sunt de 5 luni, sunt de 10 ani de zile, sunt de când erau miniștrii și prim-miniștrii și Victor Ponta și Bănicioiu, ministrul Sănătații și domnul Dragnea ministru, prin urmare din partea PSD-ului, absolut orice este posibil, absolut orice în rău.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *