Skip to content
Puterea Știrilor Video

Cristina Trăilă (PNL): Nu este riscant să organizăm alegerile parlamentare. Nu am văzut niciun lucru prost organizat la locale

Facebook/Cristina Trăilă

Invitată în studioul Puterea Știrilor, deputatul PNL Cristina Trăilă a susținut că organizarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie nu reprezintă niciun risc din punct de vedere epidemiologic, chiar dacă media cazurilor confirmate cu noul COVID-19 din ultimele zile este între 3000 și 4000.

„Criza aceasta sanitară nu se va termina peste noapte și asta o știm cu toții, nu doar în România, vedem că se întâmplă și în alte state poate chiar mai grav. Pe de altă parte, România este un stat democratic, nu putem funcționa fără niște instituții legitime, fără un Parlament care să funcționeze. Nu putem să nu avem un vot clar al cetățenilor pentru că e nevoie de un Parlament coerent care să fie legitim. 

Haideți să ne uităm la ziua de 27 septembrie când au avut loc alegerile locale. Eu nu am  văzut niciun lucru prost organizat, totul a decurs absolut normal, mai bine decât într-un mall, decât într-un supermarket, decât într-o sală de spectacole sau într-un restaurant.

Organizarea din punctul meu de vedere a fost impecabilă, și nu am auzit pe nimeni criticând ceva din ziua votului. Dacă ne putem organiza, și am demonstrat acest lucru, cred că este mult mai important să respectăm drepturile cetățenilor, să avem un Parlament legitim și să ducem România în următorii ani, pentru că avem o șansă unică, ținând cont că oportunitatea de a accesa fonduri europene într-un cuantum atât de mare ar duce la o reală dezvoltare a României”, a spus deputatul PNL.

Aceasta este de părere că nu „trebuie să privim totul ca pe o restricție ci ca pe o măsură de protecție pentru fiecare dintre noi și dacă vom înțelege asta, poate ne vom obișnui cu un alt soi de comportament între noi.”

„Nu este riscant, dar dacă noi nu ne protejăm pe noi înșine, nu știu cum am putea  să îi protejăm pe cei din jurul nostru. În avion când se face instructajul îți spune să îți pui tu mai întâi masca de oxigen și apoi copilului tău. De ce ce întâmplă asta? Tu îți pui primul masca de oxigen ca să îl poți proteja pe el mai departe. Acest lucru trebuie să îl facem cu toții”, a conchis Trăilă.

1 comentariu la “Cristina Trăilă (PNL): Nu este riscant să organizăm alegerile parlamentare. Nu am văzut niciun lucru prost organizat la locale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *