Skip to content
Politică

Cristoiu îi dă verdictul fatal lui Iohannis: ”A făcut greșeala vieții”. Cine este cel care i-a întins capcana lui Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a precizat, prin intermediul unei postări pe blogul său, că prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a făcut greșeala vieții sale când a aceptat dezbaterea de la Realitatea TV cu Victor Ponta.

De asemenea, Cristoiu a lansat noi atacuri la adresa Realității TV, post de televiziune unde era colaborator permanent până în seara alegerilor din primul tur al prezidențialelor.

”Dîndu curs șantajului practicat de Cozmin Gușă, consultantul politic al Elenei Udrea, Klaus Iohannis a făcut greșeala vieții sale: S-a decis cu o oră înainte de dezbaterea la care se anunțase Victor Ponta să participe”, a precizat Cristoiu.

„După ce și pe drept cuvînt a susținut că va participa la o confruntare serioasă, anunțată și negociată dinainte, cum se întîmplă în lumea civilizată, s-a dus la o emisiune improvizată (nici n-avea cum, odată ce Realitatea Tv era pregătită pentru o dezbatere doar cu Victor Ponta, dat fiind că Klaus Iohannis anunțase că nu vine la nici o televiziune de știri), fără o minimă organizare, de parcă ar fi fost vorba de o confruntare între Elena Udrea și Traian Băsescu, fără întrebări gîndite bine, pentru a acoperi tot spectrul problematicii prezidențiale. Rareș Bogdan, complexat de ideea că-l are în față pe Însăși Înălțimea Sa Victor Ponta, l-a lăsat practic pe Victor Ponta să fie moderatorul emisiunii„, a scris Ion Cristoiu, pe blogul său.

Jurnalistul adaugă că „ideea nenorocită de a se dezbate nu atribuțiile președintelui, ci atribuțiile premierului l-a favorizat în chip nedrept pe Victor Ponta. Era de așteptat ca în condițiile în care s-au discutat numai prerogativele premierului, Klaus Iohannis să nu se descurce”.

Concluzia lui Ion Cristoiu este că dezbaterea a fost „un dezastru”, „nu pentru că Klaus Iohannis n-ar fi bun”, ci pentru că această confruntare a avut la bază „o improvizație absolută”, după șantajul aplicat de Cozmin Gușă

”Cum a fost posibil ca staff-ul să nu reziste șantajului lui Cozmin Gușă și l-a forțat pe Klaus Iohannis să meargă în ultimul moment, fără o minimă negociere a formatului? Și acum ce face Klaus Iohannis? Se va duce și la celelalte televiziuni de știri? Va mai vrea o confruntare pe teren neutru?

Pe scurt, și la cald:
A fost un dezastru.
Nu pentru că Klaus Iohannis n-ar fi bun.
La interviul de pe Realitatea Tv, la care am participat, a fost senzațional.
A fost un dezastru din cauza improvizației absolute care a fost această așa zisă confruntare”, a conchis Cristoiu.

11 comentarii la “Cristoiu îi dă verdictul fatal lui Iohannis: ”A făcut greșeala vieții”. Cine este cel care i-a întins capcana lui Iohannis

 1. jak, ” senzationalul” iohannis se lasa atras in cursa de un jurnalist???? asa presedinte vrem sa avem???unul care „pica” in cursa si este un dezastru??? in caz de calamitate, razboi ce face????? te auzi ce debitezi??? omul e varza e simplu !

 2. Confruntarea de aseara dintre cei doi candidati mi-a intarit convingerea ca in turul I am facut foarte bine ca l-am votat pe Victor Ponta si ca ar fi cea mai mare greseala, pe 16 noiembrie, daca as vota Iohannis.
  Cum sa data TARA pe mana acestui….neica nimeni ???

 3. Ce caracter infect la mizerabilul asta de Cristoiu ! Nici nu ma intereseaza ca are dreptate, dar vorbeste el, care pana ieri a mancat din palma astora, a lui Gusa si a Realitatii TV ??? El care era bot in bot cu Rares Bogdan ? La Cristoiu asta chiar absolut totul se rezuma doar la bani ??? Se vinde ca o bocitoare la capul mortului ???

 4. Cristoiu ramane acelasi pupincurist basist, lipsit de caracter. Si in fata evidentei ne prostesti cu „senzationalul” vazut doar de tine?

 5. Dupa ce mananci zapada in cerc—antene—b 1—realitatea—cu gandul la tvr–dragostea ta ( dupa ce l-ai facut pe E CONSTANTINESCU—presedinte )—zgribulit si mic—fara credibilitate–incerci ultima scamatorie ca si jalnicul CT POPESCU . CURSUL SCURT–cu profesor meditator–rares si bogdan—-pentru–ca AUTOMOBILE—maestre .

 6. Problema este ca omul vrea sa ajunga Presedintele Romaniei si tot face greseli. Ce incredere pot avea intr-un om care nu poate face fata unei discutii? Cum poate reprezenta Romania nea caisa asta, ce abilitati de negociere si persuasiune are ca sa am incredere ca poate apara interesul national? Puteti sa va bateti gura cat vreti cu stanga si dreapta, Presedintele Romaniei trebuie sa fie puternic, abil, comunicativ, rezistent la presiune, capabil sa ia decizii rapide. Johannis nu are nici una din aceste calitati.

 7. Nu a facut nici o greseala Iohannis pur si simplu a demonstrat ca nu stie nimic si de aceea nu este potrivit pentru a fi presedinte.

 8. Eu cred ca si cei din ACL (basistii) si-au dat seama cine e Iohannis, adica omul care poate intoarce armele, oricand , împotriva lor FARA NICIO REMUSCARE

 9. Nu simpatizez cu dl Ponta dar tare mi-as dori sa castige sa vad dle Cristoiu la care fund o sa alergi sa -l pupi mai repede pentru o coaja de paine?
  Pacat,ti-ai pierdut toata credibilitatea si respectul de care te bucurai pe timpuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *