Skip to content
Politică

Cristoiu aprinde fitilul: Nimic nu se va schimba indiferent de cine va veni la guvernare!

nasul.tv
" "

În cea mai recentă postare de pe blogul personal, intitulată ”Doi ani de guvernare PSD sau încă Încă doi ani de paragină în Centrul Bucureștilor”, jurnalistul Ion Cristoiu face o scurtă radiografie a pașilor făcuți de actuala guvernare.

Astfel, jurnalistul subliniază că deși mai sunt 2 ani până la alegerile din 2020, PSD ”nu va face nimic în continuare”. Totodată, Cristoiu atrage atenția că nimic nu se va schimba indiferent de cine va veni la guvernare.

" "
" "

”Doi ani de guvernare PSD sau încă Încă doi ani de paragină în Centrul Bucureștilor
(http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-marti-31-iulie-2018/)
Pe cristoiublog.ro din 1 septembrie 2016, scriam descriam cu amărăciune sub titlul În doar 3 ani, turcii au construit peste Bosfor unul dintre cele mai lungi poduri suspendate din lume. Din 2002, de 14 ani, adică, noi nu reușim să încheiem lucrările de consolidare a Muzeului Național de Istorie despre un traseu pe care-l făcusem prin Centru Bucureștilor la întoarcerea din Europa luminilor:

„Cum treci de Parcul Nicolae Iorga şi de Biserică, pe stînga peste drum de Biblioteca Academiei se întinde un gard de tablă ruginită, mai degrabă o improvizaţie de gard. E aici, pe Avenue des Champs-Élysées de Bucureşti, de vreo cinci ani. Dincolo de el e un maidan cu buruieni şi gunoaie. Au fost pe vremuri aici nişte clădiri. Au fost dărîmate în vederea construirii altor clădiri.
Dărîmate au rămas.
Vine imediat, la Intersecţia cu Bulevardul Dacia, o clădire despre care o plăcuţă spune în trei limbi că e monument istoric, Casa Cesianu, fostă Legaţie Germană. A fost clădirea Legaţiei germane la Bucureşti pînă în anii comunismului, a devenit Clădirea Teatrului Constantin Tănase, iar din 1989, Casino Victoria. În 2006, a fost dobîndită de Ambasada Germaniei la Bucureşti. Din 2012, de patru ani adică, pe Avenue des Champs-Élysées din Bucureşti, în plin Centru, e o clădire cu o uşă de tablă ruginită şi treptele scării mîncate de ploi…”, scrie Cristoiu pe blogul personal.

Citiți continuarea AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *