Skip to content
Politică

Cristoiu arată cum a fost albit Dragnea în chestiunea ”Afacerile din Brazilia”

Reporter Virtual

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbește în „Gândul de miercuri”, de pe blogul său, despre costurile enorme investite în cadrul investigației privind afacerile lui Liviu Dragnea din Brazilia, anchetă publicată de RISE Project și care promitea un material care să arunce în aer scena politică și socială din România.

Însă, cu toate acestea, Cristoiu susține, în postarea sa, că investițiile acestei anchete nu au dat rezultate, fiindcă nu s-a putut demonstra că Dragnea a întreprins afaceri în America de Sud.

”Cine a cheltuit? Rise Project sau SIE? Site-ul Rise Project a publicat în două numere consecutive – cel din 1 martie şi cel din 2 martie 2017 – o amplă anchetă despre Afacerile din Brazilia ale lui Liviu Dragnea. Primul material se numea Dragnea, fortăreaţa din Brazilia şi anunţa dezvăluiri senzaţionale prin afirmaţii gen Am mers pe urmele afacerilor din Brazilia ale unui milionar român care s-a sinucis în avion şi am dat de oamenii lui Dragnea, iar al doilea, Dragnea – milionul dispărut.

Afacerile lui Liviu Dragnea din Brazilia au constituit, pînă la publicarea acestei anchete, o legendă intensă în circulaţie prin redacţii, sedii de partid, pe Facebook şi la bodegi amenajate în marginea Drumurilor europene.
Cînd venea vorba de Liviu Dragnea, şoptitorul îşi compunea o faţă misterioasă, după care rostea, cu o voce din gîtlejul de de cauciuc:
Să vezi însă cînd vor ieşi la iveală Afacerile lui Liviu Dragnea din Brazilia!”, scrie Cristoiu pe blogul personal.

Citiți AICI articolul complet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *