Skip to content
Politică

Cristoiu atacă dur: „Avem imaginea a ce ar fi însemnat România dacă Ponta ar fi ajuns președinte”

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit, luni seară, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, despre casa pe care fostul șef al statului, Traian Băsescu ar fi trebuit să o primească după încheierea mandatului.

Reacția jurnalistului vine la puțin timp după ce premierul Victor Ponta a declarat că nu îl interesează ce se întâmplă cu Traian Băsescu, întrucât el nu se ocupă de case, informeaz[ B1.

”Mi se pare o golănie din partea lui Ponta. Un politician, un om minim civilizat rezolvă această chestiune în mod civilizat pentru că acele case nu sunt ale lui Victor Ponta, indiferent de relațiile din trecut. Până la urmă e un gest de minimă civilizație să rezolve această chestiune. Apoi te obligă legea. Avem acum imaginea a ce ar fi însemnat România dacă Ponta ar fi ajuns președinte, dacă el ca premier se poartă așa”, a afirmat Cristoiu.

Totodată, Ion Cristoiu a declarat că este de datoria premierul să rezolve această problemă.

”E tânăr, e premier, are cravată, are pantaloni călcați la dungă și zice că e european. Trebuie rezolvată problema, e vorba de fostul președinte, indiferent de relațiile care au fost înainte. În calitatea sa de premier trebuie să rezolve această problemă”, a mai spus el.

Nu în ultimul rând, jurnalistul a catalogat atitudinea premierului ca fiind o bătaie de joc.

”E o bătaie de joc, o umilire din care iese prost Ponta. Lumea se așteaptă ca Ponta să fie măcar minim elegant. I-a venit la mână Traian Băsescu și se poartă cum se poartă, când o să-i venim noi, o să se poarte la fel”, a mai adăugat Ion Cristoiu.

Sursă foto evz.ro.

21 comentarii la “Cristoiu atacă dur: „Avem imaginea a ce ar fi însemnat România dacă Ponta ar fi ajuns președinte”

 1. MULT STIMATE SI IUBITE–EL COMANDANTE—se potriveste cu ziua–sarbatorita de nostalgici—Utecistul–comunist de la SCANTEIA TINERETULUI–de ce nu-i intreaba si pe cei evacuati in urma retrocedarilor -de PRIMARUL GENERAL–mult iubit ?

 2. mie mi se pare ca Cristoiu e un parvenit…Sa-i dea casa ex presedintelui exact in conformitate cu legea si conditiile in care stu Iliescu si Constantinescu..de ce sa-i dea un domeniu de 26 ha?

 3. nenea jak , lui baselu ii trebuie casa musai cu piscina? in suprafata de 2.000 mp locuibili? padure si lac? asta e minim la banditul asta! o voma sau sa citez din clasici ” zoaie” pe obrazul romaniei!

 4. Sluga este tot sluga. Mimand un antibasism de mucava,acest jurnalist predispus oricand sa joace la comanda,se face ca nu observa ce propuneri de imobile a primit nedemnul presedinte si a refuzat. Ce vrea sa faca Ponta,pe care-l jigneste golaneste,cum a vazut si a fost educat „maistrul”la Gagesti. Singura solutie pentru Ponta ar fi sa-i ofere o SINGURA locuinta pt nedemn si sotia sa si o camera in plus pt.birou(ce o face cu el,nu stiu,la incultura enciclopedica a adrisantului).

  1. Ce dovezi ai ca lui Traian Basescu i s-au oferit atatea variante ???? Cine spune asta? Mitomanul Ponta? Cine latra in fiecare seara ? Haznaua3 si haznaua RTV??? HAI PA !

   1. Mai nervosule, citeste raspunsul oficial al lui Basescu in care spune ce a refuzat, si afli ce i s-a oferit ! E simplu, dar nu-i de tine.

 5. „Avem imaginea a ce ar fi însemnat România dacă Ponta ar fi ajuns președinte”
  Asa avem doar imaginea a ce a ramas Romania fara Ponta presedinte. O tara unde un presedinte demis de popor transforma Guvernul Romaniei in agentia sa imobiliara, cu ajutorul SRI. Cat despre Cristoiu, acelasi ardei umplut cu basism.

 6. Buna ziua , nenea Cristoiu ! Bag seama ca ramasesi cu acelasi avant proletar , in a face si lipi etichete , unora pe care ‘talica , nu le agreezi !Pai , bine , neneeeeeee…in loc sa apreciezi , ca-i facu lu’ Basescu , mare pomelnic cu proprietati , de unde sa isi aleaga , dp pofta inimii , mata il critici pe Ponta ?Oare n-ai inteles ca Ponta , acest lucru a vrut sa-l evite , stiind modul ”MARLANESC DE MARINAR ” al lui Basescu , sa aibe ce refuza si sa aleaga ceva ? Dar te pui cu unul care in viata a avut ca deviza …”incurca-i dreaq”’, cat poti pe altii , dp propriul interes ? Cu ce-i scadeau „”calitatile „”lui Basescu daca accepta una din acele locatii , toate superbe ?Arata , ca este elegant si diplomat , ceea ce-i ceri tu , lui Ponta , dar la Basescu , te faci ca ploua !Si pt cultura ta , nenea Cristoiu , care de la o vreme , e in deriva rau , iti spun , ca Romania ar fi aratat bine cu Ponta presedinte , asa ca nu mai pune ‘talica etichete ca un jurnelist de 2 bani , cu care s-a umplut presa , si ti-ai fi respectat profesionalismul din trecut !Cu bine !

  1. ma intreb cum urla Cristoiu asta toata ziua daca Ponta and Co nu aveau crestere economica!De fonduri europene ce sa mai….Cristoiule poate ar trebui sa scrii un articol si despre Teodorovici care a zdrobit celebrul 7% porocaliu…hai sictir ardei umplut

 7. Ponta e un mocofan,un golan ordinar ! E unul din motivele pentru care a luat-o peste bot in 16 noiembrie si nu a inteles ABSOLUT NIMIC !

  1. In 2 noiembrie au luat-o mult mai rau peste bot si Udrea si Macovei. Inteleg, pe logica si vocabularul tau, ca si ele sunt niste golance ordinare care nu au inteles nimic de la unii ca tine ?

  2. Basescu vrea domeniu de la snagov,pe motiv ca in timpul reparatiilor,in zidurile cladiri,a bagat multe valori,bani si aur,astai motivul pentru care insista sa ocupe acest domeniu.

 8. Utecistul Cristoiu a rămas frustrat că nu a ajuns în elita PCR.Caută să recupereze prin băseală…Ai îmbătrânit urât Cristoiule,sforar de doi bani …Ce caracter infect ai !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *