PSnews

Ultima Oră

Cristoiu, confesiune scandaloasă: Klemm este Ambasadorul găștii lui Clinton

www.ziuaconstanta.ro

În ultima postare de pe blogul personal, jurnalistul Ion Cristoiu vorbește despre alegerile din Statele Unite și despre românii care trăiesc peste Ocean.

Jurnalistul a precizat că în urma unuia dintre articolele postate pe blog a fost contactat de români care trăiesc în America, aceștia exprimându-și uimirea față de modul în care a fost abordat în România subiectul alegerii lui Donald Trump.

Vă prezentăm explicațiile jurnalistului:

”De ce-l înjură Divizia Presă pe Donald Trump, președintele ales al SUA? Întrebați-l pe Hans Klemm, ambasadorul lui Hillary Clinton la București!
Din cîte se ştie, mulţi români din America sînt fani Donald Trump.
Mai întîi, pentru că românii din America sînt, de regulă, republicani, regăsind în politica externă a acestui partid fermitatea pe care ei o cred necesară faţă de Rusia.
Apoi, pentru că românii din America trăiesc în America reală şi nu în cea poreclită de americanii simpli a Liberalilor în limuzină.

Unii dintre ei m-au sunat în aceste zile, după ce-au citit pe cristoiublog.ro traducerile mele din cartea de căpătîi a lui Donald Trump, prefaţate de uluirea mea faţă de o realitate incredibilă a Presei noastre:
După ce-a fost chibiţă în stil românesc a lui Hillary Clinton, Presa noastră continuă să ducă o campanie tendenţioasă anti-Trump chiar şi după ce candidatul republican a învins.

Românii americani care m-au sunat observaseră şi ei fapte greu de explicat la presa unei ţări care se fuduleşte pe toate drumurile cu Parteneriatul strategic cu America:
Penibila ridiculizare a preşedintelui ales, insistenţa neghioabă pe posibilitatea ca electorii să refuze mandatul primit şi s-o aleagă pe Hillary Clinton sau ca Donald Trump să demisioneze speriat, ca şi Victor Ponta, de tinerii frumoşi şi liberi ieşiţi în stradă cu cîini cu tot, preluarea otova a pamfletelor care continuă să se publice în anumite ziare americane despre Donald Trump:
– Înţelegem că în România presa e liberă. Nu înţelegem de ce e şi toantă.

Nimeni nu spune ca Presa română, în ipostaza de presă liberă, să înalţe ode greţoase preşedintelui ales, cum a făcut pînă acum cu preşedintele Obama, dar o prezentare a politicii lui Donald Trump, o analiză serioasă a cauzelor care au dus la victoria sa şi o dezbatere despre posibilele efecte ale victoriei sale asupra amărîtei Românii sînt comandamente care ţin de rolul presei oriunde în lume, nu numai în România”, a scris Ion Cristoiu pe blogul personal.

Regăsiți articolul integral AICI

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi