Skip to content
Politică

Cristoiu dă de pământ cu Dragnea: măsura inteligenței sale politice, la nivel de eleșteu

www.ziuaconstanta.ro

Jurnalistul Ion Cristoiu, în ultima postare de pe blogul personal, vorbește despre propunerea de premier a liderului PSD, de luni, în persoana lui Mihai Tudose.

În acest context, Cristoiu susține că nominalizarea lui Mihai Tudose pentru funcția de premier este rezultatul unui ”teatru ieftin al democratizării PSD”.

”La capătul unei ședințe a CPEx-ului PSD-ist, în care Liviu Dragnea a dat măsura inteligenței sale politice la nivel de eleșteu, punându-și camarila să joace teatrul ieftin al democratizării PSD, candidatul PSD-ALDE pentru postul de premier a fost desemnat Mihai Tudose”, scrie Ion Cristoiu.

Mai mult, jurnalistul a descris confirmarea propunerii de către Liviu Dragnea drept „acceptul lui Klaus Iohannis obținut încă de duminică seară” și faptul că Dragnea rămâne în continuare „Jupânul” în PSD.

Teoretic, cel puțin ar fi trebuit să nu riște contrazicerea de către ceilalți lideri ai Partidului. Practic, liderii PSD s-au comportat și de data asta ca niște oițe sterpe ale lui Liviu Dragnea”, a mai adăugat acesta.

Citiți aici articolul complet semnat de jurnalistul Ion Cristoiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *