Skip to content
Politică

Cristoiu dă de pământ cu premierul Tudose: Un semidoct cu apucături de mârlan!

În cea mai recentă postare de pe blogul personal, jurnalistul Ion Cristoiu comentează ședințele de Guvern și atitudinea premierului Mihai Tudose față de miniștrii.

Astfel, Cristoiu compară atitudinea actualului premier cu cea a lui Victor Ponta din perioada când era prim-ministru, subliniind diferența de comportament dintre cei doi.

„Lansate pe vremea lui Victor Ponta, scenetele din debutul şedinţei de Guvern, transmise în direct de televiziunile de ştiri, au devenit de la parvenirea lui Mihai Tudose la Palatul Victoria veritabile piese de teatru.

Transformarea îşi are cauza în campania de publicitate personală angajată de Mihai Tudose cu scopul vădit de a dovedi că stăpînul PSD şi al ţării e El şi nu Liviu Dragnea, pus la murat de Binomul SRI-DNA pentru a face culoar liber spre preluarea Partidului de către Omul Sistemului, impus de Sistem ca premier.
Piesele de teatru pot fi bune sau proaste.
Depinde de cine le scrie, de cine le regizează şi de cine le interpretează.
În cazul celor din debutul şedinţelor de Guvern, ne întîlnim cu una dintre situaţiile în care autorul e şi regizor şi interpret:
Mihai Tudose.
Dată fiind această triplă ipostază, care-i conferă premierului PSD semnificaţia de Autor total, piesa de teatru de la Guvern reflectă întreaga personalitate a persoanei Mihai Tudose:
Un semidoct cu apucături de mîrlan”, scrie Cristoiu pe blogul personal.

Citiți AICI întregul articol.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *