Skip to content
Politică

Cristoiu descifrează amănuntele reuniunii CExN al PSD: E o noutate!

" "

În cea mai recentă postare de pe blogul personal, intitulată ”Va renunța Liviu Dragnea la Pîș-Pîșism? Tare ne temem că nu”, jurnalistul Ion Cristoiu face o scurtă radiografie a pașilor făcuți de liderul PSD, după condamnarea lui la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive.

Concret: gazetarul denunță o ”noutate în activitatea CExN”:  s-a adoptat o Rezoluție în care sunt prezentate trei puncte văzute de toți analiștii drept hotărîrea forului de conducere colectivă a PSD de a da un impuls strașnic la ceea ce se numește Reformele menite a pune capăt statului paralel.

" "
" "

”Vineri, 22 iunie 2018, reuniunea CExN al PSD a luat în discuție situația creată de condamnarea lui Liviu Dragnea în primă instanță la trei ani și șase luni închisoare. La finele ședinței s-a adoptat o Rezoluție în care, pe lîngă susținerea lui Liviu Dragnea în toate funcțiile politice, drept răspuns la cererile de demisie în urma sentinței, sînt prezentate trei puncte văzute de toți analiștii drept hotărîrea forului de conducere colectivă a PSD de a da un impuls strașnic la ceea ce se numește Reformele menite a pune capăt statului paralel.

Declarația de presă a lui Liviu Dragnea de după ședință a adus precizările necesare în legătură cu aceste puncte ale Rezoluției, mai ales în legătură cu punctul trei:
3) Realizarea tuturor demersurilor legale si constituţionale pentru finalizarea şi accelerarea procedurilor privind adoptarea modificărilor la legile justiţiei şi a codurilor penale, pentru punerea acestora în acord cu deciziile Curţii Constituţionale, a Curţii Europene a Drepturilor Omului, a directivelor europene şi în conformitate cu standardele în această materie ale Comisie de la Veneţia.
Liviu Dragnea a vorbit și despre atmosfera din cadrul reuniunii”, scrie Cristoiu.

Citiți AICI articolul complet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *