Skip to content
Politică

Cristoiu dezvăluie cum și când a fost manipulat de Elena Udrea

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că, în urmă cu câțiva ani a fost manipulat de Elena Udrea, aceasta fiind un om politic puternic.

Cristoiu a recunoscut că a fost manipulat de Udrea în 2006, atunci când, în cadrul unui interviu la Antena 3, Elena Udrea a făcut public celebrul bilețel roz al lui Călin Popescu Tăriceanu.

„In 2006, m-a sunat (n. r. – Elena Udrea) si am convenit sa-i iau un interviu la Antena 3. Ea fusese calcata in picioare, m-am gandit ca-i fac un bine. A inceput interviul, si e o tactica de-a mea „incalzirea”, de aceea am intrebat-o de copilarie, lucruri de tipul acesta, eu crezand ca-i fac o favoare. Insa, la ora sapte, ea se intelesese cu Oancea, fara sa stiu eu, ca din acel moment sa se transmita la Antena 1, la jurnal, ce-mi spunea ea mie si a inceput povestea cu biletelul. Am avut un soc. M-a manipulat. La o ora de maxima audienta, ea se pregatise sa transmita impotriva lui Calin Popescu Tariceanu. Si atunci am avut revelatia, nu e chiar asa”, a declarat Ion Cristoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *