Skip to content
Politică

Cristoiu a dezvăluit pe cine va vota

Jurnalistul Ion Cristoiu a precizat, pe blogul personal, pe care dintre cei doi finaliști prezidențiali îl va acorda astăzi votul. De asemenea, ziaristul și-a explicat intenția de vot și care sunt motivepe pentru care îl va vota pe prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis

”Eu nu votez împotriva lui Victor Ponta, eu îl votez pe Klaus Iohannis!
Bag seamă că s-a ivit o nouă modă:
Cea de a declara că votezi împotriva lui Victor Ponta.
Desigur, a vota împotriva lui Victor Ponta înseamnă a vota cu Klaus Iohannis”, a precizat Cristoiu.

”Ar fi o așa de mare nenorocire pentru țară – ne sugerează ei – că n-avem încotro:
Va trebui să-l votăm pe Klaus Iohannis.

Dincolo de uriașa, incredibila prostie (despre care o să scriu în zilele următoare), de-al transforma pe mucosul politic Victor Ponta într-o personalitate gen Nicolae Ceaușescu, Ion Iliescu, Traian Băsescu (dacă se fac demonstrații și împotriva posibilității de a fi președinte, înseamnă că e ceva de capul lui), șmecheria cu votul împotriva lui Victor Ponta e cea mai mare insultă cu mănuși adusă lui Klaus Iohannis. Cei care o fac – politicieni, jurnaliști, membri ai societății civile – vor să ne spună că, da, Klaus Iohannis nu e bun de președinte, dar noi n-avem încotro, trebuie să-l votăm, pentru că altfel iese președinte Dictatorul Ciumei roșii.

Eu însă declar aici pe proprie răspundere:
Nu votez împotriva lui Victor Ponta, votez pe Klaus Iohannis.

Pentru că:

Am o părerea prea proastă despre Victor Ponta pentru a-i face onoarea să votez împotriva lui.
Klaus Iohannis a adus în politica românească, în această campanie, un alt fel de politician decît cel cu care ne-au obișnuit nu numai anii postdecembriști, dar și anii interbelici:

Politicianul care nu vrea să mă păcălească pentru a-i da votul.

(…) Sondajele îl dau pe Klaus Iohannis pierzător în fața lui Victor Ponta. Dacă va pierde, Klaus Iohannis trebuie să piardă la un scor mic. Nu numai pentru că Victor Ponta și-ar lua PSD-ismul în cap, dar și pentru că modelul de politician Klaus Iohannis trebuie să supraviețuiască în politica românească.

Dacă va pierde la scor, toți politicienii vechi vor susține că stilul lor de a face politică – stil întruchipat perfect de Victor Ponta – e cel de succes la noi. Și atunci vom avea mii de politicieni tineri asemănători lui Victor Ponta.”, a explicat Cristoiu pe blogul personal.

5 comentarii la “Cristoiu a dezvăluit pe cine va vota

  1. Nu iau in considerare votul lui Ion Cristoiu. Va avea o mare dezamagire ca nu-i va iesi cel votat.
    Acum am sosit de la Sectia de votare. Am pus stampila pe numele celui care va fi Presedintele Romaniei: VICTOR VIOREL PONTA !
    Eu si cei apropiati mie am pus stampila pe OMUL cu COMPETENTA PENTRU FUNCTIA DE PRESEDINTE SI DRAGOSTE DE TARA !

  2. Sa te duci dracului, jurnalist infect!!! Ai supt de la antene, de la gusa, de la alti infecti. Parerea lui ma determina sa votez cu Ponta. Restul e tacere….

  3. Nimeni nici nu se astepta ca …gogosaru`asta…trecut pe la toate ideologiile (desigur pt bani !!!) sa voteze cu Ponta ! Da`….va fi scos la pensie …curand !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *