Skip to content
Politică

Cristoiu explică adevăratul motiv care a determinat ieșirea Crin Antonescu

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a decis în ultima a campaniei electorale să iasă public și să dea un mesaj împotriva lui Victor Ponta, explicând faptul că dacă prezidențiabilul PSD ajunge la Cotroceni nu o să fie tocmai bine. Atacurile lansate de Antonescu la adresa lui Ponta au fost făcute după ce a decis să absenteze din campania lui Klaus Iohannis, refuzând să îi dea acestuia o mână de ajutor.

Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat pe blogul personal care este motivul ultimei ieșiri publice a lui Crin Antonescu, în cadrul căreia a lansat atacuri furibunde la adresa fostului său partener, Victor Ponta.

Citește și: Crin Antonescu, reacție dură la adresa lui Ponta după refacerea USL 2.0

În primul rând, ziaristul este de părere că Antonescu ”a apelat la viclenia Elenei Udrea”, făcând anunțul că nu îl va vota pe Victor Ponta într-o formă smecherească, dar în același timp refuzând să precizeze că va vota cu Klaus Iohannis.

În spatele gestului fostului șef al PNL, de a ieși în ultima seară de campanie electorală și a-l pune la zid pe Victor Ponta, este determinat de ”gîndul că Klaus Iohannis ar putea să piardă”, iar  o astfel de posibilitate deschide bătălia pentru succesiunea la șefia PNL, consideră Ion Cristoiu.

”Din perspectiva acestei posibilități, Crin Antonescu a ținut să evite reproșurile colegilor c-au pierdut alegerile și pentru că el n-a votat împotriva lui Victor Ponta”, a mai precizat jurnalistul.

”S-a făcut mare zarvă vineri seara pe seama intervenției lui Crin Antonescu la Realitatea Tv.
Dînd curs umflării cu pompa a fleacului, presa a alintat cu titlu de bombă anunțul lui Crin Antonescu că va merge la vot duminică împotriva lui Victor Ponta.

Să fim serioși!
Crin Antonescu a apelat la viclenia Elenei Udrea:
Votez împotriva lui Victor Ponta!

Dacă într-adevăr voia să fie corect Crin Antonescu trebuia să anunțe că votează cu Klaus Iohannis.
Indiscutabil, a vota împotriva lui Victor Ponta înseamnă a vota cu Klaus Iohannis.
Una e să spui însă Votez cu x și alta e să spui Votez împotriva lui Y care se întrece cu X.
E o nuanță mult mai importantă decît pare, pentru că ea semnalează neîncrederea în Klaus Iohannis.

(…) Crin Antonescu și-a motivat anunțul prin supărarea stîrnită de farsa cu mortul viu numit USL 2.

Dar dacă vineri seara nu era farsa cu USL 2, ar mai fi făcut anunțul Crin Antonescu?

Crin Antonescu a purces apoi la semnalarea Marelui Pericol național care e posibilitatea ca Victor Ponta să ajungă președinte.
Dacă într-adevăr Victor Ponta e un pericol, de ce n-a binevoit Crin Antonescu să fie alături de Klaus Iohannis în campanie? Sau, măcar, de ce n-a anunțat că-l va vota pe Klaus Iohannis cu mult timp în urmă și în mod repetat, ca să aibă timp informația să se răspîndească în tot Poporul?

Făcut abia vineri și atunci sub o formă șmecherească, anunțul nu va avea nici o influență asupra votului de duminică. De ce l-a făcut Crin Antonescu? Din același motiv pentru care a intervenit vineri seara Traian Băsescu:
Gîndul că Klaus Iohannis ar putea să piardă.

Ce-aș mai rîde să învingă Klaus Iohannis!”, a punctat Ion Cristoiu pe blogul personal.

5 comentarii la “Cristoiu explică adevăratul motiv care a determinat ieșirea Crin Antonescu

 1. Jack e c*rva batrana,mai ghiceste cateodata ce e in mintea astora.E corect,Crin va incerca sa revina la conducerea PNL,dar nu cred ca va reusi.Blaga si pedelistii l-au luat deja.

 2. Cred,daca mai era nevoie de inca o dovada,ca pentru a fi inteles acest personaj trist, este necesara prezenta si implicarea unei echipe de psihiatri.
  Mai mult decat atat,dupa cum l-a porcait pe Ponta ,care nu l-a jignit niciodata dupa ruptura politica,individul a aratat ca este GOL !!!

  1. ;))) Chiar asa, o echipa de psihiatri, si inca una destul de numeroasa ! Pentru Antonescu, pentru Iohannis, pentru Orban, pentru Petrache, pentru Macovei, pentru Predoiu, MRU, Neamtu, Calimente, Andreea Paul, Pocora, Gorghiu, Mihai Voicu, … Mama, ce lunga e lista ! Si nu e nici 1% din ea ! Dar nu in ultimul rand si cu voia dumneavoastra, pentru „maestrul” Cristoiu !!!

 3. De ce a făcut Crin Antonescu anunțul ?
  Din același motiv pentru care l-a facut si Băsescu Traian.
  Pentru că Werner Johannis Klaus ar putea să piardă.
  Ambii s-au scapat in nădragi…nasol.

 4. Maestre ai dreptate dar declaratia corecta a lui Crin este : „Atitudinea lui Ponta cu USL 2 m-a determinat sa merg la vot”. Sigur se va duce sa voteze cu Ponta !?! E sub demnitatea lui sa voteze cu cineva mult inferior lui si mai ales ca l-a tradat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *