Skip to content
Politică

Cristoiu precizează care ar putea fi lovitura finală a lui Ponta pentru Iohannis. Problema pe care trebuie să o rezolve urgent șeful PSD

Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat la Realitatea TV care ar putea fi lovitura finală pe care Ponta ar putea să i-o dea lui Klaus Iohannis, încă din primul tur.

În cazul în care, după primul tur, Călin Popescu Tăriceanu se va plasa pe locul trei, acest fapt îi va crea probleme candidatului ACL, Klaus Iohannis, în turul al doilea, în contextul în care, precizează Cristoiu, motivând că ”locul trei exprimă tendința” și astfel, și-ar putea direcționa voturile către tabăra PSD în turul II din 16 noiembrie.

”Două lucruri sunt de urmărit, fundamentale la acest prim tur. Unul, vom urmări și diferențele dintre cei doi, dar diferențele nu pe sondaje, ci pe rezultate (…) Va fi fundamental cine este pe locul trei, locul trei este al învingătorului. În 2004, pe locul trei a fost Vadim. Cu 12 procente. Culmea, de aici s-a așteptat ca voturile să meargă la Năstase, știți de ce nu au mers?

Pentru că tema era aceeași: lupta împotriva corupției, Traian Băsescu venise aproape cu un limbaj vadimist, iar electoratul lui Vadim automat s-a dus la el. Dacă pe locul trei, iese Tăriceanu, Iohannis are o mare problemă, în turul al doilea, pentru că înseamnă că tendința de vot este către PSD. Locul trei va exprima tendința”, a afirmat Ion Cristoiu.

Pe de altă parte, jurnalistul consideră că marea problemă, pentru Victor Ponta, va fi între cele două tururi, indiferent de scor, din cauza faptului că nu își controlează staff-ul de campanie.

„Cel mai greu va fi între cele două tururi, mai ales pentru Ponta, indiferent de scor. Fiecare face ce vrea. Toate aceste atacuri, chiar dacă nu sunt puse la cale de Ponta, el fiind reprezentantul PSD și al puterii…Marea problemă, a lui Victor Ponta, și a PSD, dintotdeauna, a fost să nu îi scoată pe ‘ăștia de dreapta’ la vot”, a mai explicat Cristoiu.

4 comentarii la “Cristoiu precizează care ar putea fi lovitura finală a lui Ponta pentru Iohannis. Problema pe care trebuie să o rezolve urgent șeful PSD

  1. Ce face mizerabilul asta de Cristoiu si ce fac mizerabilii aia de la Realitatea, nu cumva se numeste campanie electorala in ziua votului ??? Asa de disperati sunt ??? Alooooo !!! CNA-ul !!! BEC-ul !!! Dormiti ???

  2. Atat astazi in ziua votului , dar si ieri—intr- o piesa , regizata dupa–DOSARUL ROSU–se joaca—CORUL BOCITOARELR INSOLVENTE , cu , argati , gusati acoperiti si fatuci molipsite de hormonii SIMONEI MATEI . S-a furat de ieri–ALEGERILE .

  3. Lasa ca „mizerabilii” aia de la Antena 3 sau Romania TV sunt usa de biserica! Ordinarilor!!! Ce te c.ci pe tine atata cu CNA-ul! Nu voi l-ati scos pe tusa, cu politrucii vostrii??? Doar nu iti inchipui ca eforturile PSD-istilor de a bloca activitatea CNA au fost degeaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *