PSnews

Ultima Oră

Cristoiu flutură suspendarea lui Iohannis. Riscul unui „război crâncen”

www.reportervirtual.ro

Jurnalistul Ion Cristoiu flutură suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, opinând că, în caz contrar, există riscul declanşării unui „război crâncen”.

Ideea a fost exprimată într-un articol publicat sâmbătă pe blog şi intitulat „Dacă Klaus Iohannis nu va fi suspendat, Binomul SRI-DNA va porni un război crîncen împotriva dușmanilor din politică și din presă”.

Ziaristul porneşte de la discursul susţinut de către preşedinte vineri în faţa noului Consiliu Superior al Magistraturii (CSM), discurs pe care îl califică drept „o nouă dovadă că (…) prezenţa lui Klaus Iohannis la Cotroceni e un atentat zilnic la Siguranţa naţională”.

„În timpul Crizei politice de la finele lui decembrie 2016, provocate de Nerodul Iresponsabil, observam că Klaus Iohannis a luat ca pe o ofensă personală votul din 11 decembrie 2016.

Că votul a fost eminamente împotriva sa, echivalent cu o suspendare, nu mai încape îndoială.
Electoratele PSD, ALDE și PMP au ieșit la vot pentru a sancționa pe cel care a pus la cale Diversiunea tragică numită Afacerea Colectiv pentru a-și instaura Guvernul Meu, rămas în Istoria României, alături de Ciuma lui Caragea, la capitol Năpaste abătute asupra bietului Popor.

Electoratele PSD, ALDE și PMP au ieșit la vot pentru a-i administra un lovitură năucitoare celui care a folosit Sistemul instituțiilor de forță împotriva adversarilor din politică şi din presă.

[…]

Cine a urmărit cu atenţie Discursul a putut sesiza că, dincolo de asumarea de către Preşedintele României a posturii de copreședinte al PNL, s-a întrezărit ceea ce are de gînd să facă Klaus Iohannis în perioada următoare:

Să folosească Binomul SRI-DNA pentru a se răzbuna pe pe cei considerați de el răspunzători de laba peste bot care i-a dat Poporul român”, detaliază Cristoiu.

Citiţi AICI explicaţiile integrale ale lui Ion Cristoiu.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi