Skip to content
Politică

Cristoiu îi atrage atenția Monicăi Macovei: ”A făcut o greșeală mortală”

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, joi seară, într-o emisiune televizată la Realitatea TV, că ”Monica Macovei a făcut o greșeală mortală” întrucât ”nu poți să prezinți, să înființezi un nou partid, care e anticlasa politică și să susții pe cineva în turul al doilea”.

De asemenea, jurnalistul a subliniat că prezența extrem de slabă a electoratului, la primul tur de scrutin prezidențial, indică faptul că ”au ieșit numai mașinăriile de partid”.

”Aceste dezbateri, contrar tuturor presupunerilor, nu influențează foarte mult acest public. Eu vă atrag atenția asupra marelui adevăr: a fost cea mai slabă prezență în primul tur. Această prezență ne spune un lucru: că au ieșit numai mașinăriile de partid (…) Monica Macovei a făcut o greșeală mortală: nu poți să prezinți, să înființezi un nou partid, care e anticlasa politică și să susții pe cineva în turul al doilea”, a spus joi Ion Cristoiu.

Acesta a mai afirmat că problema pentru Klaus Iohannis, între cele două tururi de scrutin, este faptul că electoratul dorește să vadă adevărate confruntări directe, între cei doi contracandidați, iar până acum, afirmă Ion Cristoiu, candidatul ACL ”nu a făcut nimic”.

”Cu excepția lui 2009, când la al doilea tur au venit cu vreo 600.000 mai mulți, în toată perioada postdecembristă, la al doilea tur au venit mai puțini. Vor fi mai puțini (…) Realitatea postdecembristă ne arată că, în al al doilea tur, nu vin, de regulă, mai mult decât la primul tur. Dacă ați observat, nu noi trebuie să facem, trebuia să facă Klaus Iohannis. Pentru că, pentru Klaus Iohannis, problema e că între cele două tururi, electoratul se uită la doi boxeri. Este o chestie fundamentală. Nu mai există nici partide. Deocamdată, nu văd din partea domnului Klaus Iohannis că dă și el cu pumnul, nu a făcut nimic”, a adăugat Ion Cristoiu, potrivit realitatea.net.

3 comentarii la “Cristoiu îi atrage atenția Monicăi Macovei: ”A făcut o greșeală mortală”

  1. Da, a mai ragait o data Cristoiu cu vocea lui Macovei ! Ce abereaza asta ? Ce partid ? Cum ar veni aia… un partid anticlasa politica ??? Poate pentru Cristoiu insasi Macovei e o femeie mortala, nu greseala ei. Sau poate mai e vreun loc liber pe la Spitalul 9. Halatul, aduceti halatul !!!

  2. Cacareaza asta,altfel un slugoi jegos al unui talhar ce e pe cale de a-si da ultima suflare politica,incearca sa-si croiasca limba pt. un alt dos.

  3. STIE el ce stie—negocierile se fac la secret se semneaza si gata .IOHANNIS–mr prezidente (ca in CUBA ) –MMONICA–il premiero . Si ce face femeia asta tulburata dupa atata vajaiala cu APORA si motociclisti–ANUNTA PUBLIC INTELEGEREA—EU SUNT -PRIM MINISTRU—Lazaroiu–stie de ce .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *