Skip to content
Politică

Cristoiu îi pune la zid pe Iohannis și Rareș Bogdan după interviul de la Cotroceni. Reproșuri dure pentru jurnalistul Realitatea TV

Jurnalistul Ion Cristoiu explică, într-un editorial postat pe blogul personal, care îi sunt impresiile după primul interviu televizat oferit de Klaus Iohannis jurnalistului Realitatea TV, Rareș Bogdan.

Cristoiu este de părere că moderatorul Rareș Bodan a încălcat din nou normele elementare ale profesiei de jurnalist, în timp ce Klaus Iohannis a oferit răspunsuri de complezență pe parcursul unui interviu pe care îl caracterizează drept o ”bla-bla-geală tristă.”

De asemenea, Ion Cristoiu remarcă că deși interviul a durat mai bine de o oră,  Klaus Iohannis nu a emis nici o critică la adresa Guvernului condus de Victor Ponta, producând astfel ”dezumflarea lui Rareș Bogdan.”

”După ce la insistențele fără nici o legătură cu profesia de jurnalist, ale lui Rareș Bogdan, de a scoate de la Klaus Iohannis o părere despre venirea la Putere a PNL, președintele Republicii a spus din vârful buzelor, asemenea țarinei Ecaterina, că-și dorește un Guvern al Său, condus de Cătălin Predoiu, toate site-urile de știri și toate televiziunile tot de știri s-au grăbit să anunțe că președintele a declanșat campania de răsturnare a guvernului Ponta.

Luînd seamă la aceste interpretări, am simțit nevoia să mă frec la ochi.
O clipă am avut impresia că ne-am uitat – eu și născătorii acestor știri – la două emisiuni diferite.
De unde și pînă unde s-a ajuns la aceste știri senzaționaliste trase de păr dintr-un interviu care a fost o bla-bla-geală tristă de la un capăt la altul, cu excepția pauzei de Publicitate, singurul moment interesant din înșiruirea de scrîșneli ale lui Klaus Iohannis?

Încălcînd din nou normele elementare ale profesiei de jurnalist pentru cele ale profesiei de chibiț electoral al PNL, Rareș Bogdan s-a strofocat să scoată de la Klaus Iohannis un semn cît de cît încurajator pentru cei din PNL, care văd cum pe zi ce trece politica statului bot în bot cu Victor Ponta, asumată de președinte, îi ține deoparte de slănina din podul Guvernului.

Ce-a spus Klaus Iohannis la insistențele de chibiț electoral ale lui Rareș Bogdan, venit la Cotroceni cu mandat de la Alina Gorghiu și de la Vasile Blaga să smulgă făgăduiala unei aduceri la ciolănel a PNL pe stil nou?
Că-și dorește, desigur, un Guvern PNL, un guvern al Său, dar că nu e misiunea Președintelui să schimbe guverne.
Păi, fraților și cumnaților, ce voiați să răspundă Klaus Iohannis? Că-și dorește un Guvern PSD?

Ca toate răspunsurile la întrebările de complezență ale lui Rareș Bogdan, Klaus Iohannis a răspuns tot de complezență. Referirile la ce se întîmplă în Parlament au stat sub semnul tezei, tot bla-bla-giste, că schimbarea majorității nu e treaba Președintelui, ci a partidelor.

Nimeni dintre cei care au prins să freamăte la gîndul că PNL va fi adus la ciolan de către Klaus Iohannis n-a observat că într-un interviu de o oră și ceva, spre dezumflarea lui Rareș Bogdan, Klaus Iohannis n-a formulat nici cea mai mică critică la adresa Guvernului Ponta”, punctează Ion Cristoiu în editorialul postat pe blogul personal.

 

foto: Facebook

2 comentarii la “Cristoiu îi pune la zid pe Iohannis și Rareș Bogdan după interviul de la Cotroceni. Reproșuri dure pentru jurnalistul Realitatea TV

  1. in viata vietilor mele nu am crezut ca pot vedea o asemenea baloseala, o zoaie ordinara acest bogdan,mai se cerea si la tvr,vai da capu lui da scursura, abject,mi-a placut presedintele ca-l pasa ca la tenis :pa rever,adica o smetie eleganta peste botul lui scirbos,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *