Skip to content
Politică

Cristoiu îl vede pe Dragnea conspirând împotriva lui… Dragnea

www.nasul.tv

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat o teorie a conspirației, în care miliardarul George Soros ar fi cel aflat în spatele mașinațiunilor politice care au zguduit partidul din temelie și riscă să îi doboare actuala conducere.

Pe de altă parte, jurnalistul și scriitorul Ion Cristoiu crede că există, într-adevăr o conspirație care vizează PSD, dar aceasta este pusă în scenă chiar de Liviu Dragnea.

În opinia sa, auto-victimizarea lui Dragnea este un show prost regizat și deja rodat de mai mulți politicieni postdecembriști care au încercat să își supraevalueze importanța în ochii publicului.

„Cine a văzut interviul sau, mai bine zis, cine a avut tăria să vadă interviul, deşi ispita îl îndemna să meargă la o bere, şi-a dat seama, după tonul molcom, de bunică pe cale de a-și adormi nepoții printr-o poveste fără cap și coadă, că a fost vorba doar de o banală tentativă a lui Liviu Dragnea de a se victimiza în faţa publicului telespectator al României Tv, alcătuit în mare parte din persoane cărora le plac mustăţile.

Liviu Dragnea a zis Nu cedez! invocînd o vastă conspirație împotriva sa, o conspirație internă și externă pusă la cale de forțe obscure, dar teribile în amploarea lor.

O simplă privire aruncată asupra realităţilor sesizează imediat o uriaşă disproporţie între ceea ce invocă Liviu Dragnea a fi o campanie fără precedent împotriva sa și ceea ce se întîmplă în realitate”, remarcă scriitorul într-un articol publicat pe blogul său.

Cristoiu crede că adevăratul motiv pentru care Liviu Dragnea aruncă vina tensiunilor din partid pe seama unor factori externi este generată de teama acestuia de a pierde puterea în interiorul formațiuni, lucru care a dus și la măsuri disperate, precum debarcarea propriului guvern prin moțiune de cenzură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *