Skip to content
Politică

Cristoiu inventariază bizareriile și gafele facute Iohannis

Atacurile privind bizareriile politice ale lui Klaus Iohannis continuă și chiar escaladează. Prin intermediul unui editorial pentru evz.ro, intitulat ”Prestația bizară a Candidatului Klaus Iohannis: Strategie sau Prostie?!” jurnalistul Ion Cristoiu face o analiză a modului de acțiune politică a prezidențiabilului ACL.

”Nici una dintre notele definitorii ale Candidatului anti-PSD nu le întîlnim la Klaus Iohannis. Deși are teoretic, mașinăria de vot a Coaliției de Stînga, Victor Ponta îl surclasează pe Klaus Iohannis în materie de osîrdie de Candidat. Klaus Iohannis se definește prin discreție la toate capitolele: apariții publice, reacții la aberațiile Puterii, răspunsuri la acuzații.

Pare tot timpul preocupat să-și menajeze forțele, să stea cît mai mult deoparte”, precizează Ion Cristoiu într-un editorial pentru evz.ro.

”Semnificativ pentru prestația ciudată a lui Klaus Iohannis rămîne relația sa cu adversarii politici. Față de aceștia, Klaus Iohannis se mulțumește să răspundă – destul de neconvingător – la atacuri, la acuzații. N-am întîlnit pînă acum nici un moment în care el, Klaus Iohannis, să fi atacat, să fi avut inițiativa, să-i oblige pe adversari să se apere. Și cînd apare în spațiul public, Klaus Iohannis mărturisește aceeași frigiditate de prestație, de discurs, care lasă rece oștile, care nu stîrnește nici o patimă”, mai explică jurnalistul.

”La o lună deja de la desemnarea drept candidat, prin ticăloșia făcută lui Crin Antonescu, Klaus Iohannis rămîne pentru mine – și nu numai pentru mine- o enigmă, o mare enigmă.

Chiar vrea să candideze la Președinție?

Susținătorii săi afirmă că e vorba de o strategie genială:

Cea a portretului plimbat prin fața electoratului.

Și dacă nu-i vorba de nici o strategie?

Și dacă bizara prestație, unică în postdecembrism, e pur și simplu expresia unui gol lăuntric de echivalentul golului dintr-un butoi în care toată lumea crede că e bere nemțească, dar în realitate nu nimic.

Nici măcar apă chioară?!”, conchide Cristoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *