Skip to content
Politică

Cristoiu inventariază bizareriile și gafele facute Iohannis

" "

Atacurile privind bizareriile politice ale lui Klaus Iohannis continuă și chiar escaladează. Prin intermediul unui editorial pentru evz.ro, intitulat ”Prestația bizară a Candidatului Klaus Iohannis: Strategie sau Prostie?!” jurnalistul Ion Cristoiu face o analiză a modului de acțiune politică a prezidențiabilului ACL.

”Nici una dintre notele definitorii ale Candidatului anti-PSD nu le întîlnim la Klaus Iohannis. Deși are teoretic, mașinăria de vot a Coaliției de Stînga, Victor Ponta îl surclasează pe Klaus Iohannis în materie de osîrdie de Candidat. Klaus Iohannis se definește prin discreție la toate capitolele: apariții publice, reacții la aberațiile Puterii, răspunsuri la acuzații.

" "
" "

Pare tot timpul preocupat să-și menajeze forțele, să stea cît mai mult deoparte”, precizează Ion Cristoiu într-un editorial pentru evz.ro.

”Semnificativ pentru prestația ciudată a lui Klaus Iohannis rămîne relația sa cu adversarii politici. Față de aceștia, Klaus Iohannis se mulțumește să răspundă – destul de neconvingător – la atacuri, la acuzații. N-am întîlnit pînă acum nici un moment în care el, Klaus Iohannis, să fi atacat, să fi avut inițiativa, să-i oblige pe adversari să se apere. Și cînd apare în spațiul public, Klaus Iohannis mărturisește aceeași frigiditate de prestație, de discurs, care lasă rece oștile, care nu stîrnește nici o patimă”, mai explică jurnalistul.

”La o lună deja de la desemnarea drept candidat, prin ticăloșia făcută lui Crin Antonescu, Klaus Iohannis rămîne pentru mine – și nu numai pentru mine- o enigmă, o mare enigmă.

Chiar vrea să candideze la Președinție?

Susținătorii săi afirmă că e vorba de o strategie genială:

Cea a portretului plimbat prin fața electoratului.

Și dacă nu-i vorba de nici o strategie?

Și dacă bizara prestație, unică în postdecembrism, e pur și simplu expresia unui gol lăuntric de echivalentul golului dintr-un butoi în care toată lumea crede că e bere nemțească, dar în realitate nu nimic.

Nici măcar apă chioară?!”, conchide Cristoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *