Skip to content
Politică

Cristoiu, ipoteză sumbră pentru PNL: ”Ar fi o catastrofă. Câștigă Ponta cu 200%”

Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat duminică seară, în cadrul emisiunii ”Jocuri de putere”, de la Realitatea TV, că din punctul său de vedere intrarea PNL, în acest moment, la guvernare ar fi o catastrofă politică. Un moment prielnic pentru ca liberalii să preia conducerea executivului ar fi după alegerile parlamentare din 2016, când vor putea să vină și să prezinte marile proiecte pentru România, mai consideră Cristoiu.

O altă greșeală a PNL, evidențiată de jurnalist, este aceea că liberalii au anunțat că plănuiesc căderea cabinetului Ponta, precizând că nu ar fi trebuit să anunțe acest aspect, având în vedere că un astfel de demers nu se anunță, ci se pune în practică.

De asemenea, Cristoiu a subliniat că, în opinia sa, dacă premierul Victor Ponta pleacă în acest moment de la guvernare ar putea câștiga detașat alegerile din 2016.

”Pierd (n.r.: referindu-se la PNL) uriașă energie prin combinarea cu Geoană, că a mai câștigat un parlamentar. Electoratul PNL și al lui Klaus Iohannis nu suportă smecheria. Nu trebuie să zică zilnic că am vorbil cu ală (n.r.: referindu-se la parlamentari).

(…) În perioada asta ei nu trebuiau să spună … (n.r.: referindu-se la preluarea guvernării).

PNL trebuie să vină cu oameni. Ar fi o catastofă dacă PNL ajunge acum la putere. Ponta, dacă pleacă acum de la guvernare, câștigă cu 200% (n.r.: algerile din 2016).

Pe cine pui (n.r.: referindu-se la Guvernul PNL)? (…) Va fi o catastrofă pentru Klaus Iohannis. Pentru România ar fi un dezastru venirea PNL la guvernare, în acest moment. Poți să dai jos guvernul astă mâine, dar trebuie să guvernezi.

Ca să îți faci marile proiecte trebuie să te pregătești pentru 2016.”, a precizat Ion Cristoiu duminică seară la Realitatea TV.

2 comentarii la “Cristoiu, ipoteză sumbră pentru PNL: ”Ar fi o catastrofă. Câștigă Ponta cu 200%”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *