PSnews

Ultima Oră

Cristoiu, ipoteze nebănuite. A fost prins Ghiță sau s-a lăsat prins?

www.ziuaconstanta.ro

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbește în ultima postare de pe blogul personal, despre reținerea fostului deputat PRU, Sebastian Ghiță, de către autoritățile sârbe la Belgrad.

Astfel, jurnalistul este de părere că prinderea ”fugarului Ghiță” reprezintă din punct de vedere constituțional un caz strict polițienesc.

Mai mult, Cristoiu adaugă că vom afla că reținerea fostului deputat n-a fost o simplă Operațiune polițienească de prindere a unui urmărit prin Interpol, ”ci una complexă, condusă chiar de Klaus Iohannis, în care s-au implicat puternic și Serviciile secrete de la noi și-n care s-au încălcat toate legile posibile, în virtutea justificării de sergenți majori mesianici cu Siguranța națională”.

”Zilele trecute, nimerind din întîmplare un post de știri muribund, am dat pentru un talk-show, cu contraziceri și cu inevitabila prezență a unui PNL-ist, devenit de a lungul timpului, sub măreața conducere a Ralucăi Turcan, un de nebiruit mecanism de debitat clișee tîmpite, avînd drept temelie hrănitoare întrebarea: A fost prins Sebastian Ghiță sau s-a lăsat prins?

Cum se întîmplă deseori la taifasurile de bodegă care sînt, la televiziunile de știri, talk-show-urile, fiecare participant s-a străduit din răsputeri s-o ia cît mai razna posibil.

A doua zi, spre stupoarea mea, am constatat că talk-show- ul de pe Muribund a făcut ceva rating. Asta înseamnă că problema felului în care a fost prins sau s-a lăsat prins Sebastian Ghiță reprezintă o preocupare pentru opinia publică, dispusă să urmărească cu pasiune orice ipoteză, fie ea chiar și șuie, despre momentul din noaptea de joi, 13 aprilie 2017 spre vineri, 14 aprilie 2017. Și alte televiziuni de știri s-au hrănit și se hrănesc din acest moment polițienesc.

Lor li se adaugă site-uri, ziare, radiouri, toate gata să-i trîntească un talk-show despre Sebastian Ghiță, cînd se simte nevoia unui bobîrnac dat ratingului sau tirajului. Numărul talk-show-urilor pe acest subiect s-au înmulțit după ce, recent, purtătoarea de cuvînt a Președinției a declarat că Klaus Iohannis a fost și este în continuare informat despre fiecare moment din Operațiunea Prinderea și aducerea în țară a lui Sebastian Ghiță. Cazul Sebastian Ghiță reprezintă din punct de vedere constituțional unul strict polițienesc”, scrie Ion Cristoiu pe blogul personal.

Citiți AICI articolul complet.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi