Skip to content
Politică

Cristoiu lansează o ipoteză incendiară privind acuzațiile lansate la adresa Elenei Udrea. Între cine se poartă de fapt războiul

Jurnalistul Ion Cristoiu explică într-o postare pe blogul personal ce se poate ascunde în spatele acuzațiilor apărute în presa din Germania cu privire la implicarea Elenei Udrea în dosarul de corupție EADS. Ziaristul se întreabă dacă ”SIE îi plătește lui Traian Băsescu îndrăzneala de a-l fi criticat?”, explicând că articolul este scris de un personaj care ”nu are niciun fel de legătură cu gazetăria”.

De asemenea, Cristoiu lansează următoarea întrebare: ”De ce a plătit SIE acest articol, care explodează la București cu cîteva zile înainte de primul tur, decisiv pentru locul al treilea la scrutinul prezidențial?.”

”Luînd seamă la Descinderile DNA din ultima vreme, toate susținute de SRI, mă întrebam cînd va intra în joc, de partea cealaltă, și SIE. Răspunsul n-a întîrziat.

Pe meleagurile noastre face Breaking news un articol publicat pe site-ul de limbă germană al lui Huffington Post semnat de jurnalistul româno-german Vlad Georgescu, de profesie freelancer, altfel spus, plătit cu bucata.

Autorul anunță că dosarul EDS va produce un adevărat cutremur în România pentru că ar avea-o în centru pe Elena Udrea, despre care autorul ține să-i menționeze pînă și zestrea electorală.

De reamintit că Elena Udrea e susținută fățiș de Traian Băsescu.

Sunt prea bătrîn ca să mușc din tradiționala diversiune cu articolul apărut în presa străină și preluat rapid și cu evlavie de presa noastră. Nu sunt eu marele admirator al Elenei Udrea, dar apariția acestui articol acum cînd mai sunt cîteva zile pînă la primul tur și prezentarea lui în presa băștinașă ca și cum ar fi adevărul absolut, mi se par puse cu mîna”, punctează Ion Cristoiu.

”Ziariștii occidentali, cînd vor să dea lovitura, se concentrează în anchetele lor pe liderii politici din Occident.
Articolul cu pricina, scris de un freelancer și cu alte ocupații decît gazetăria, se ocupă cu deosebire de un politician din România, pe numele Elena Udrea.

Măi, să fie!

Cine ziar din Occident plătește un freelancer pentru un articol despre un politician dintr-o țară numită România?
Cred că întrebarea trebuie să fie:

De ce a plătit SIE acest articol, care explodează la București cu cîteva zile înainte de primul tur, decisiv pentru locul al treilea la scrutinul prezidențial?

Posibile răspunsuri:

SIE îi plătește lui Traian Băsescu îndrăzneala de a fi susținut că Serviciul s-a amestecat în bătălia politică internă.
SIE vrea să contracareze intervenția SRI prin DNA în campania electorală”, mai explică Cristoiu în cadrul editorialului.

3 comentarii la “Cristoiu lansează o ipoteză incendiară privind acuzațiile lansate la adresa Elenei Udrea. Între cine se poartă de fapt războiul

  1. –ADANC- -MAESTRUL—acest , RASPUTIN , modern–de GAGESTI si DEAL–ultimul consilier in viata—ca argat la BABAROAGA—dupa studii aprofundate , asupra serviciilor de informatii (alea cubaneze sunt cele mai inteligente )—scoate–fata ca gaina—lanseaza o ipoteza naucitoare despre –RAZBUNAREA SIE– Apropo–LIMBUTII de la REFERENDUM—erau tot din SIE ? Saracul–TOMA ALIMOS .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *